2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم یه لحظه بیایین

115 بازدید | 14 پست

زدم به ماشین همسایه اینه بغل ماشین شکوندم از ترسم فرار کردم. به ماشین خودم هیچی نشد. میترسم به شوهرم بگم دعوام کنه. پول هم ندارم یواشکی خسارت ماشینش بدم. عذاب وجدان دارم خوابم نمیبره .از استرس دو تا ارامبخش خوردم. همچنان حالم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دوربین اون اطراف باشه میفهمن تو بودی بد خیلی زشت میشه بهتر بود میگفتی. چرا دعوا خب اتفاقیه که میوفته آدم از عمد نمیکنه که

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خودت بگی خیلی بهتره تا اینکه همسایه پیگیری کنه و از دوربینی جایی متوجه بشه کار شما بوده

میترسم بهش بگم ابروریزی کنه سرو صدا کنه. از اوناست که خیلی بی اعصاب. الان یواشکی رفتم ببینم ماشین درست کرده یا نه. دیدم همونطور داغون بیشتر ناراحت شدم

عزیزم کاریه ک شده 

و شما باید پای کاری ک کردی سفت و محکم وایستی ن این ک فرار کنی 

چرا باید شوهرت دعوا کنه مگه تا حالا خودش هیچ تصادف و خسارتی نداشته 

باهاش درمیون بذار و ب همسایه تون اطلاع بده ،تقصیر اون بنده خدا چیه 

باهم توافق کنید 

نهایتا درست میکنه شما بعدا خسارت رو میدی 

مسئله ب این کوچیکی رو چرا انقد بزرگش میکنی 

تنها چیزی ک درمان نداره دور از جون فقط مرگه 

همه چی حل میشه 

الانم راحت بگیر بخواب تا فردا خدا بزرگه 

آخی عزیزم 😓ان‌ شاء الله پول گیرت اومد جبران کن .حالا شما خوبه من با کالسکه ی بچه ام اینه بغل ماشین ...

رفتم نکا کردم یه کوچولو هم ماشین‌مالوندم. خجالت میکشم بگم. از خدا میخام متوجه نشه کار من بوده بعدا یجوری پولشو جور کنم بندازم تو حیاط خونشون

عزیزم حتما ب شوهرت بگو اولا ک باید درک کنه و کنارت باشه دوم حتی اگه دعواتم کنه میارزه به حق الناس گر ...

دوس ندارم حق الناس گردنم باشه. حتما پولشو جور میکنم میدم. فردا برم یه النگو دارم بفروشم بدم پولشو. ولی نمیدونم چجوری بگم داد و بیداد نکنه

رفتم نکا کردم یه کوچولو هم ماشین‌مالوندم. خجالت میکشم بگم. از خدا میخام متوجه نشه کار من بوده بعدا ی ...

ببخشیدا ولی چرا انقد کودکانه رفتار میکنی 

مگه تا حالا برای هیچکسی پیش نیومده 

ینی چی پولو بندازی تو حیاط خونه شون .....🙄

زدی ک زدی فدای سرت 

بالغانه فکر کن 

ب همسرت هم حتما بگو ،اصلا بفکر پنهون کاری نباش نهایت یه دادوبیدادی کنه و تموم 

ولی انقد شجاعت داشته باش پای کارت وایسا 

شما چطوری میخای بااین طرز فکر مادری کنی 

ببخشید ک نظرمو رک گفتم 

امیدوارم ناراحتت نکرده باشم 😘

ببخشیدا ولی چرا انقد کودکانه رفتار میکنی مگه تا حالا برای هیچکسی پیش نیومده ینی چی پولو بندازی تو حی ...

من از استرس فکرای احمقانه ای میکنم خودممدمیدونم چقدر طرز فکرم بچگانه بود . به شوهرم گفتم الان. چقدر سبک شدم. گفت مشکلی نیست فردا صحبت میکنم باهاش هرچقدر خسارتش بشه میدم‌ گفت خودم شک کرده بودم از رفتارای تو یه اتفاقی افتاده

2810