ببین بستگی داره به آدمش من کسی رو قضاوت نمیکنم اما مادرایی ک بچه رو ول میکنن نمیتونم درک کنم حتی مادر من وقتی طلاق گرفت تمام تلاشش رو کرد من دست پدرم نیوفتم ک نامادری اذیتم نکنه و منو برد با خودش اما بعد چن سال ازدواج کرد منو ول کرد خونه مادربزرگم خیلی روزای بدی بود هرچی بگم کم گفتم یهویی کل دنیام تیره و تار شد الان ک یادم میوفته گریه ام گرفته 😭 منی ک وابسته پدر و مادرم بودم عاشقشون بودم همه جا منو میبردن اما یهویی جدا شدن پدرم دور شد مادرمم بعد چن سال ولم کرد رفت...
ی روز از مدرسه اومدم خونه گفتن مادرت میخواد ازدواج بکنه گفتم مامان منم میبره؟ بابابزرگم گفت نه تو پیش ما میمونی دختر مایی!! نشستم تا شب گریه کردم تو حیاط ی حس غیر قابل وصفه چجوری بگم!! احساس ناامیدی ترس دوری مادرم 😭با اینکه مامان بزرگ و بابابزرگم خیلی دوسم داشتن اما پدر و مادر چیز دیگس بعد مرگ این دوتا عزیز من آواره شدم!! بخاطر آوارگی مجبور به ازدواج اشتباه با یه بچه ننه نامرد شدم خیلی زندگی غم انگیزی داشتم واقعا مادرم چطور منو ول کرد😭 چطوردلش اومد ی بچه کلاس سوم رو ول کنه منی ک خیلی کوچولو بودم بعدشم ک پدر مادرش مردن از ترس شوهرش نمیتونست منو نگه داره الهی بمیرم واسه اونهمه بدبختی ک کشیدم، تورو خدا تو مادر خوبی باش مادر باش ن فقط کسی ک زاییده اون بچه رو من طاقت ی لحظه دوری بچمو ندارم حتی فکر اینکه روزی نبینمش دیوونه میشم تورو خدا نریزید سرم من زخم خورده ام جای بقیه قضاوت نکنید ی مادر اگه زندگیش خوب نیست نباید بچه بیاره بدبختش کنع همین و بس