2777
2789
عمرا پچتو فراموش کنی مگه مادر نباشی پسر منو ازم گرفتند الان ۲۱ سالش روز به روز حالم بدتر میشد

عزیزم چراگرفتن از چندسالی گرفتنش الان دوست داره

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

باور کن از پسش برمیای

طلاق بگیر بچتم میتونی بگیری

برو سرکار خانوادت پشتت هستن

خونه بگیر بچتم بیار پیش خودت

بچت بزرگ شه تو این خانواده بخدا دیونه میشه

میشه یکی مثل من

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کن از پسش برمیایطلاق بگیر بچتم میتونی بگیریبرو سرکار خانوادت پشتت هستنخونه بگیر بچتم بیار پیش خ ...

من خانوادم پشتمن اصلا احتیاج ب سرکار هم ندارم پدرم خرجمو تمام کمال مید مگر براسرگرمی برم سرکار فقط میترسم بچمو ندن ب من  

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
من خانوادم پشتمن اصلا احتیاج ب سرکار هم ندارم پدرم خرجمو تمام کمال مید مگر براسرگرمی برم سرکار فقط م ...

میدن

ی وکیل بگیر

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

ببین باید همه جوانب رو بسنجی، من به هزار دلیل طلاق گرفتم شوهرم همش تو دعوا می‌گفت نمیخوامت برو طلاق بگیر و ...، منم جایی نداشتم متاسفانه پدر مادرمم جدا شده بودن هر کدوم ازدواج کرده بودن منم خونه هیچکدوم راحت نبودم،ی دختر دایی داشتم ک شوهرش فوت شده بود سه تا بچه داشت و بعد مرگ شوهرش خونه خودش مونده بود چون معلم بود وابستگی مالی ب کسی نداشت من وقتی خواستم طلاق بگیرم خود دختر داییم گفت بیا با ما زندگی کن خوشحال میشیم منم‌ واسه خودم ی کار پیدا کرده بودم درآمد خوبی داشتم، بخاطر بچه ننه بودن شوهرم دیگه حالم ازش بهم میخورد و چون چیزی بنامش نبود نتونستم مهریه بگیرم اونم می‌گفت اگه طلاق میخوای باید مهریه ببخشی منم چاره ای نداشتم بخشیدم چون باور کن اصلا زندگی درست درمونی نداشتم خرجشم پدرش میداد مرتیکه مفتخور دیگه مدتی با دختر داییم بودم با شوهرم آشنا شدم وکیل یکی از فامیل بود خلاصه ک اگه درآمد نداری پول نداری و شوهرتم چیزی بنامش نیست با بچه سخته طلاق بگیری اگه هم پدر مادرت خرجتو میدن بازم خوبه، بچتم تا هفت سالگی با توعه

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

اگ شرایط شو داری بچه تو دست کسی نده هرچقد نبینی سخته تحملش بازم 

اگرم نداری یا پدر خوبیه میدی بهش

بنویسید سه روز در هفته بیاد کنار تو بقیه و خرجا پدرش

همه پروسه طلاق بستگی به حمایت خانواده و اطرافیان داره ک برات راحت کنن 

تا هفت سال با توعه حضانت ولی اگ نمیسازید ول کن تا دومی و نیاوردی بدتر میشه

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

مهریتوببخش بچرو بردار یام میتونی بادلیل و مدرک ازش جم‌کنی فیلم‌بگیر ازشکاک بودنش صداشو ضبط کن چتاشو نگه دار نمیدونم باوکیل خوب حرف بزن یه جوری راهنماییت کنه که بچرو برداری اون بهتر راهنمایی میکنه

تا 7سالگی که پیش خودته دوسال تحمل کنی میتونه خودش توروانتخاب کنه  دیگه بمونه پیشت ان شالله

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
ببین باید همه جوانب رو بسنجی، من به هزار دلیل طلاق گرفتم شوهرم همش تو دعوا می‌گفت نمیخوامت برو طلاق ...

عزیرم خداروشکر سرسامون گرفتی من خانوادم پشتمن خرج میدن خودمم اون موقع آزادم مثل الان اسیر نیستم میرم سرکار 

آخ ی تایپک زدم بعضیا گفتن بجه رو نبر درد سر میش اما میگم اگ بچه نبرم بعد دلتنگ نمیشم ؟؟؟ کم کم میتونم فراموش کنم؟

بله پشتمن ار هیچ جا شانس نیاوردم از اینجا شانس آوردم ک پشتمن بنظرت اگ بچه نیارم میتونم کم کم فراموشش ...

بچه رو  اگه بهت میده ببر اگه قبل طلاق ازت بگیره  که بتونه منصرفت کنه بعد طلاق بهت برمیگردونه چون نمیتونه نگهش داره 

اره یک مدت بچت رو نبینی احتمالا یکی دو ساله سرد بشی توی ادمهای مختلف متفاوته اما  دلت میاد؟ بچه مادر میخواد

بله پشتمن ار هیچ جا شانس نیاوردم از اینجا شانس آوردم ک پشتمن بنظرت اگ بچه نیارم میتونم کم کم فراموشش ...

بستگی به خودت داره یکی انقدر روحیه قوی و با اراده ای داره که با هر مسئله سختی کنار میاد یکی هم مثل من با اینکه خدا لطف کرد تو راهیه سالم داد ولی هنوز غصه سقط اولمو میخورم که قلبش تشکیل نشد

بخدا صدای گریه و ناله ت رو از جمله های تاپیکت شنیدم داشتی با گریه می نوشتی ؟؟؟

بابغض من تواین دوسال زندگی همش با بغض گریه زندگی کردم چون همش دست بزن داره شکاک 

2810