جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
همون مرد لعنتی بردتش مثل برده داره ازش سو استفاده میکنهاین بنده خدا کسی رو نداره پیگیرش بشهیه دختر 2 ...
😔کاش کاش کاش بمیرم ینی کجاست الان...
اصلا زندست؟دور از جون بلایی سر خودش نیاورده باشه
بگردم چید خوشحال بوذ اونموقعی از دست شوهرش ک ۴۰ ساله بود راحت شده بود و کار میکرد...
فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊
تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊
تاپیک زدن اما به صفحه 5 نرسید خانم های محترم گزارش زدن بسته شدخیلیا میگن الکیهحالا تاپیک خواهر شوهر ...
همه کمک میکنیم پست میزاریم دیده بشه
تاپیک هاشو بخونن متوجه میشن دروغ نمیگه بنده خدا🥲
1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه کمک میکنیم پست میزاریم دیده بشهتاپیک هاشو بخونن متوجه میشن دروغ نمیگه بنده خدا🥲
نمیشه با نی نی یار صحبت کنین ک اگ کسی گزارش زد تاپیک نترکونه؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40