2777
2789
واقعا وحشتناکه هیچ راهی به ذهنم نمیرسهبعید میدونم تو خصوصی به خانمی آدرس یا شماره داده باشه

هی اره 😮‍💨 تاپیکاش رو خوندم انگار از یکی کمک گرفته بود پاریس یه همچین چیزی یعنی اون ممکنه خبر داشته باشه؟

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

هی اره 😮‍💨 تاپیکاش رو خوندم انگار از یکی کمک گرفته بود پاریس یه همچین چیزی یعنی اون ممکنه خبر داشت ...

شمارو بخدا هر کاری ازتون بر میاد بکنین

این دختر تسلیم سرنوشت شومی داره میشه

باید جلوش وایساد

بخدا حق این دختر خانم نیست چون پدر و مادر نداره ماها تنهاش بزاریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شمارو بخدا هر کاری ازتون بر میاد بکنیناین دختر تسلیم سرنوشت شومی داره میشهباید جلوش وایسادبخدا حق ای ...

من نمیدونم چکار کنم 

شب خیلی بازدید زیاده چطوره یه تاپیک زده بشه در موردش با کسایی که میشناسن کاربرو تگ بشن جریانش رو بگیم ببینیم چی میشه یا نینی یار تگ بشه ساعت چهار به بعد ببینیم چکار میتونه بکنه

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

من نمیدونم چکار کنم شب خیلی بازدید زیاده چطوره یه تاپیک زده بشه در موردش با کسایی که میشناسن کاربرو ...

اگه تاپیک بزنین که ممنون میشم

من بزنم چون آقام خانم ها هی باید بهم توهین کنن

فقط اگه تاپیک زدین منو تگ کنین لطفا

بنظرم شب بیشتر جمع میشن

چی باعث میشه کثیفی زدوده شه

ببین یه تنه تلاش کنم از این شرایط نجاتت میدم حتی اگه تو دردسر بیوفتم

تو دختر کثیفی نیستی

جامعه ما کثیفه که ملت گزارش میزنن اگه برات تاپیک بزنیم

نگران نباش من تا آخر پشتتم 

نا امیدم نمیشم

من نمیدونم چکار کنم شب خیلی بازدید زیاده چطوره یه تاپیک زده بشه در موردش با کسایی که میشناسن کاربرو ...

ازتون ممنونم شما الاشتونو کردین

متاسفانه یه عده هیچی براشون مهم نیست