2777
2789
ببنید من خودم بشدت به محرم و نامحرم بودن اهمیت میدمسنم بالاست و تا حالا جز با همسر سابقم با هیچ زنی ...

پیامتونو الان دیدم .قصد جسارت نداشتم منم منظورم همینه اگه صلاح میدونید پیداش کردید ببینید از لحاظ ازدواج بدرد هم میخوردید یانه شاید فرجی شد 

لایک نکنید .توروخدا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیامتونو الان دیدم .قصد جسارت نداشتم منم منظورم همینه اگه صلاح میدونید پیداش کردید ببینید از لحاظ از ...

نه هیچ جسارتی نشد

دعا کنین آنلاین بشن

تمام تمرکزم از زندگیم رفته

خیلی نگرانشونم

به کدوم نی نی یار پیام بدم؟ باید بپرسم میشه از طریق پلیس فتا پیگیر شدچون مرد هستم هر جا برم نگاهشون ...

نمیدونم ازسارا بپرس که براتون نوشتن ساعت کار نی نی یار ها رو 

لایک نکنید .توروخدا 
برا منم میگیری؟🥲

مدتی پیش کار خود را عوض کرده ای و اکنون بسیار پشیمانی و در انتظار فرصتی هستی تا به کار اولیه خود بازگردی. فکر می کنی در حال حاضر همکارانت قدر تو را نمی دانند و تلاشت بی نتیجه است. اما نگران نباش و به کار خود ادامه بده زیرا به زودی اوضاع مساعد می گردد و تو به آنچه که لیاقتش را داری، خواهی رسید. ناراحت نباشید که او ارزش زحمات فراوان شما را ندانست. بطوریکه بد عهدی و پیمان شکنی او موجب ناراحتی شما گردید.

https://t.me/mobham_444