2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5649 بازدید | 1465 پست
منم بجای برنامه ریزی درسی کلی برنامه ریزی واسه بعد کنور دارم

هووووراااااااااا میخوام بشینم بعد کنکور اسکیز کد ببینم با زیرنویس کره ای ایشالاااااا من بخث این زبان کره ای رو بعد کنکور ببندم دیگهههه دوست دارم چینی رو شروع کنم🥲🥲🥲😭🤣

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖

اره همونههههه خیلی از این بازیگره خوشم میاد جذبه خاص خودشو داره بابای دختررو میگموای کانگ هانول نمکک ...

کانگ هانول خیلی خوبههههههههههه من اولین بار تو عاشقان ماه دیدمشششششش

آره بابای دختره یه وایب خوبی داره اینو موافقم

من یه شب در میون میبینمش که طول بکشه تموم بشه

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کانگ هانول خیلی خوبههههههههههه من اولین بار تو عاشقان ماه دیدمششششششآره بابای دختره یه وایب خوبی دار ...

منممممم اولین بار عاشقان ماه دیدمش ولی اونجا رو مخم بود ازش خوشم نیومدددد الان عاشقشمممم از بازیگرای ترازهههه

تو هر ژانری میدرخشه 

بعد عاشقان ماه اولین چیزی که ازش  دیدم سینمایی فراموش شده بود یعنیییی عااااالی بود عاااااااااالیییییی از اونجا به بعد دیگه فل این لاو شدم😂

من حس میکنم هدفش این بود که ثابت کنه ۴۵۶ نمیتونه ببرتش یه همچین چیزی تو ماشین یه چیزایی بهش میگفت خو ...

آره تو ماشین یه چیزایی گفت    منم یادم نیست ولی گفت دنیا همینه نمیتونی تغییرش بدی باید میرفتی

وااای اینو ببین شوهر اسبق تو

خیلیییییی خوشگل شدهههه نهههه

این اگه تو بازی بود من خودم سپر انسانیش میشدم 

میکشتم براش🤣🤣🤣🤣🤣

عههههه شدددددد پشمااام

سایت با تو راه میاد با من نه  کلا همه چیز همینجوری شده باهام تازگیا.....وااای من خیلی درس دارم‌که بخونم 

بهم انگیزه بده

سایت با تو راه میاد با من نه کلا همه چیز همینجوری شده باهام تازگیا.....وااای من خیلی درس دارم‌که بخ ...

نگاه کن اگه خواستی عکس بزاری باید اول پیام بدی بعد پامتو ویرایش کنی عکس بزاری اون وقت میاد

بروووووووو بخوووووووووووووووووووووووووووون

میخوایم بعدششش جشن بگیریممممم

حتما اگه قبولشدم میرم رستوران 

شبم میرم یه کیک بزرگ میخرم بعدش میرم خرید یه روز فقط زندگیمو میکنممممم

نگاه کن اگه خواستی عکس بزاری باید اول پیام بدی بعد پامتو ویرایش کنی عکس بزاری اون وقت میادبروووووووو ...

بریم بخونیمممممممم

منم میرم آرایشگاه تغییر استایل میدم اول از همه بعد خرید و خوشگذرونی و سریال و فیلم کل تابستوننن

بدو بخونیم

خیلیییییی خوشگل شدهههه نههههاین اگه تو بازی بود من خودم سپر انسانیش میشدم میکشتم براش🤣🤣🤣🤣🤣

جرررررررررررر

نهههههه من نمیزارم رفیق  

جررررررررررررنهههههه من نمیزارم رفیق

تو رم میکشتم به پولای شوهرم اضافه شه😂😂😂😂

شبیه این ادیتا شدم که میگه دوستتو میکشی تابا ایدلت بری سر قرار

خدا رحمتت کنه رفیق🥲🤧🤣🤣