2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5595 بازدید | 1447 پست
منم دلیلش نمیدونم ناراحتمواسه مینگی و هیونجین بخاطر شایعات قلدری تو مدرسه بود ولی سوبین سافت تر از ا ...

اره بعد اونا مشخص بود یعنی یه مدت اوضاع داغون شد بعد اینا رفتن ولی سوبین قبل این که بره استراحت همه چی اوکی بود خدا رو شکرررر

اخرین باری که هیت گرفت فکر کنم سر قضیه ی لایوش با سونگهان رایز بود بعد اون چیزی نشد

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖

آره خیلی خوبن بنظرم نسل به نسل دارن بهتر میشن لنتیا

دقیقاااااااا خیلی از این گروهای روکی واقعاااا با استعدادن

نمونش سایکرز به نظرم بیشتر از اینا حقشونه دیده شن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقاااااااا خیلی از این گروهای روکی واقعاااا با استعدادننمونش سایکرز به نظرم بیشتر از اینا حقشونه د ...

آره هانی من روکی هارم بخوام استن کنم به باد فنا میرم...معلومه فارسی میخونم نه؟ اینا رو من بعد کنکور میرم دنبالشون  ولی محض کنجکاوی رفتم سرچشون کردممممم  

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
اره بعد اونا مشخص بود یعنی یه مدت اوضاع داغون شد بعد اینا رفتن ولی سوبین قبل این که بره استراحت همه ...

آی هوپ‌سو

فقط برگرده سوبین 

اهاااا اره درستهمیدونی چرا چون ته یانگ زن داره پشت هر مرد موفقی یک زن موفقه😂😂😂😂دسونگم خوبهههههیه ...

آره حیفه بیگ بنگ من دوباره رفتم اجراهاشون رو دیدم

قسمت ۳ اسکویید گیمم دیدم

اونی که مامور ۰۱۱ بهش شلیک نکرد پدر اون دختر سرطانیه اس؟ 

بعد ۰۰۱ دید اینا دارن بازیشو خراب میکنن اومد تو بازی درسته؟ 

پس کانگ هانول کو؟اونم ممکنه ازین مامورا باشه که از اول بازی نبوده؟ یا شرکت کننده اس؟

بخاطر همینا سریال چند فصلیه نگاه نمیکنم

دلم‌نمیخواد قسمت ۷ رو ببینم ذهنم درگیر میشه

آره هانی من روکی هارم بخوام استن کنم به باد فنا میرم...معلومه فارسی میخونم نه؟ اینا رو من بعد کنکور ...

واااای از الان ذوق بعد کنکور رو دارممم😭😂

آره حیفه بیگ بنگ من دوباره رفتم اجراهاشون رو دیدمقسمت ۳ اسکویید گیمم دیدماونی که مامور ۰۱۱ بهش شلیک ...

اره همونههههه خیلی از این بازیگره خوشم میاد جذبه خاص خودشو داره بابای دختررو میگم

وای کانگ هانول نمکککک این سریالهههه😭😂

من استایلشو که دیدم قبل این که سریال بیاد همش حس میکردم قراره از این بدجنسا باشه که همه رو اذیت میکنن میخوان برنده شن کلی نهههههه اینقدر مهربونه😂😂😭

شرکت کنندس همراه همین اصلی ها هم بازی میکنه

آره حیفه بیگ بنگ من دوباره رفتم اجراهاشون رو دیدمقسمت ۳ اسکویید گیمم دیدماونی که مامور ۰۱۱ بهش شلیک ...

من حس میکنم هدفش این بود که ثابت کنه ۴۵۶ نمیتونه ببرتش یه همچین چیزی 

تو ماشین یه چیزایی بهش میگفت خودمم یادم نیست چی گفت ولی یه چیزی گفت🤣🤣🤣🤣

من بدنم ضعیف شده یکم زود بیجال میشمآها یه چیزی عکس خواستم بزارم پروفایلم نوشته تایید نشده درسته؟

اره هنوز پروف ندارییی