2777
2789
عنوان

تلگرام و مامور مخفی

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 33 پست
نه برای سامانه ها میخوا‌د سنا و … اسمش رو بپرس بزن تو گوگل اگر جزو وکلا باشه میاره اگرم دیدی قائم مو ...

اسمشو میدونم البته اگه اسم واقعیش باشه ولی نیاورد هیچی خودشم گفت من وکیل نیستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولا یه مامور چیکار میکنه داخل گروه وکیل ها؟

دوما هیچ‌وقت یه مامور کارت و مشخصات نشون نمیده توی مجازی ؟

سوما سیم کارت برای کلاهبرداری هست نه کارشما 

الان هم شماره ای که به شما داده شماره خودش نیست شماره یه قربانی دیگس

چهارما مامور کارت و مدارکشو بهت داده اوکی برو استعلام بگیر ببین همچین شخصی هست 

پنجما اینها میان میگن پول نمیخوایم ولی بعدازت هزارتا چیز میخواد چت ها و عکس و مدارک ازت جمع میکنه که شما از ترس ابروت محبوری بهش باج بدی

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

خودم ۱۹ سالمه نامزدم ۲۵ سالشه هنوز نامزدمنامزدم هم کناف کار میکنه وقتای بیکاریش اسنپ

بنظر من اون کس میخاد گولت بزنه. بعدشم حتما میخاد بگه اینقد وایز کن یا بیا فلان‌جا امضا کن

ولی کن این چیزا رو خب. 

مشکل شوهرت چیه؟ 

نمیشه آشتی کنین؟ 

وکیل نیست!!؟؟پس صد در صد مطمئن باش گرگه در لباس آدم برات دام پهن کرده

نه گفت وکیل نیستم من تو فک کن پارت قوی دارم تو دادسرا و اینا گفتم از کجا باور کنم یه مدارکی فرستاد که یبار مشاهده بود نتونستم عکس بگیرم گفت. شماره هم داخلش هست میتونی ببینی بادقت بخون

بنظر من اون کس میخاد گولت بزنه. بعدشم حتما میخاد بگه اینقد وایز کن یا بیا فلان‌جا امضا کنولی کن این ...

۸ ماهه بخاطر اینکه رفتم یه جایی قهریم گفت پاتو میشکونم فهش داد عروسی بردارش شد نیومد دنبالم خودشونم برا اشتی نیومدن پشیمونم نشدن منم دست به کار شدم که کارای طلاق رو شروع کردم انقد حرفای بد زده که اصلا دلم نمیخواد برگردم بهش

۸ ماهه بخاطر اینکه رفتم یه جایی قهریم گفت پاتو میشکونم فهش داد عروسی بردارش شد نیومد دنبالم خودشونم ...

متوجه شدم.پرده حیا و حرمت بینتون ازبین رفته.ظاهرا پسر گند اخلاقیه💔اشکال نداره طلاقت بگیر تمامش کن. حداقل بعدا عذاب نمیکشی. هرچند ازدواج همیشه هندونه سر بستس

متوجه شدم.پرده حیا و حرمت بینتون ازبین رفته.ظاهرا پسر گند اخلاقیه💔اشکال نداره طلاقت بگیر تمامش کن. ...

خیلی اخلاقش گنده انقد فحش داده به خانوادم توهین کرده خرجی هم نمیداد که اگه بخاطر پولم منو میخواستی بهم میگفتی گیر بدادمی افتادم ولی وکیل ها هم میگن اگه توافقی جدا نشی بعدا هم اون طلاقت نمیده ۳ ۴ سال حتی ۱۰ سال شاید طول بکشه