2777
2789
عنوان

یبوست گرفتم حتی خون اومد چکارکنم‌خب شم‌سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 89 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم برای بواسیر هم خوبه من بخاطر یبوست شدیدی که داشتم بدجوری بواسیر گرفتم و از درد نمیتونستم ب ...

وای بواسیر همینکه بیرون زدگی ایجادمیشه؟؟؟

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

سلام من سالهاست که با یبوست و بواسیر و شقاق درگیرم 

چند صفحه از نظرات دوستان رو خوندم 

تا حدودی اکثرش رو انجام دادم ولی همگی تاثیر موقت داشتن یا اصلا روی من جواب ندادن....

من برای شقاق و بواسیرم انواع پماد های گیاهی و شیمیایی رو استفاده کردم و انواع ملین های گیاهی و شیمیایی رو.....

چکیده ی تجربیاتم رو می‌خوام بهتون بگم که تاثیر داشته واقعاااا 

از عطاری سبوس گندم بگیر 

شبی یه قاشق بریز تو یه لیوان آب ولرم و بخور 

شربت منیزیم هیدروکساید از داروخانه بگیر بعد هر وعده غذایی یه قاشق بخور 

روغن نارگیل از عطاری بگیر الان که درد و خونریزی داری روزی دوسه بار، هربار یک سی سی روغن با سرنگ روغن نارگیل بکش و به داخل مقعدت تزریق کن 

وقتی بهتر شدی فقط آخرشب هااین کار رو انجام بده.

اگه با این راهکارهایی که بهت گفتم بهترشدی تگم کن و بهم بگو و برام دعا کن🌹

اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹
شیاف گلیسیرین

اخه فدات یچی بگین توخونه‌باشه داروخونه نزدیک که بستن

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
۲.۳روزه اتفاقا صبح زود پامیشم‌میرم سرکار اتفاقا آبم خیلی میخورم نمیدونم چرا این جور شدم 😔برم روغن‌ب ...

اره خیلی تاثیر داره روغن اصل باشه ها قشنگ بریز رو‌شکمت چندقطره بریز تو‌نافت اروم و دورانی ماساژ بده

♥️♥️

سلام از طرف یه رنج کشیده 😅 اگه هر کاری که کاربران ‌گفتن و کردی خوب نشدی یه روغن کرچک بگید از داروخا ...

حال بهم زن نیس 

یکبار مادرم‌گفت نصف کره کوچیک روبخور وای میخاستم بالا بیارم کره خالی یجوریه😂

منم همین مشکل رو داشتم زودتر درمانش کن جدی نگرفتم هموروئید شد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
اخه فدات یچی بگین توخونه‌باشه داروخونه نزدیک که بستن

با چیزایی ک تو خونه هست اگ ب این شدته بعید میدونم خوب بشه

چون تجربشو داشتم 

حالا باز چیزایی ک دوستان گفتن اگ داری امتحان کن ایشالا حل شه اگ ن فردا برو بگیر 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)