2777
2789
عنوان

همسایه بد دارین لعنت خدا بر همسایه بد

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 28 پست

منم همسایه مردم آزارمون یه مدته خیلی سروصدا دارن

بچه شون تا دیروز صداشو نشنیده بودیم الان انگار بلندگو قورت داده یازده شب به آواز خوندن تو پنجره😒

بعد یه کلام‌جلو بابام گفتم بچه اینا چه سروصدایی داره، تا یه روز بام قهر کرده بود😐😐😐

بابامم پشتی اونا درمیاد همیشه

یعنی آدم نمیدونه غصه کدومو بخوره

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
ممنونم عزیزدلمبخدا حتی امشب دو رکعت نماز این آیه رو هم خوندم این آیه رو هم خوندم قبلا هم خوندم ولی ن ...

من این دعا بم آرامش میده

حداقل حرفمو به خدا میزنم و واگذارشون میکنم بخدا

بابام که پشتی اونا درمیاد و من هیچ کسو ندارم از حقمون دفاع کنه. حتی نمیذاره خودم کوچیکترین حرکتی بکنم و حمله میکنه بم😐

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین ما خانواده داداشم بالای خونمونن وحشتناک سر و صدا میکنن جوری ک پنجره های خونمون میلرزه از بپر بپ ...

عزیزم هر راهی رو بگی امتحان کردیم واسشون جواب نداد ی خونواده عجیب که انگار از تو غار اومدن بی فرهنگ دیوونه بد دهن . منتظرن پاچه بقیه رو بگیرن 

بخدا همین الان اینقدر سروصدا کردن رفتم درو باز کردم درشون باز صداشون تو راهرو رو سر ما هم کشتی میگیرنو وسیله میکوبن و سروصدا میکنن و سم میکوبن 

ببین ساعت چنده آدم فقط ما چی می کشیم بخدا سرم درد میکنه

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
درکت میکنم چی میکشی خدا لعنت کنه هر چی مردم آزاره من دیگ امروز از دستشون ی سر درد عجیبی گرفتم

الهی آمین خدا از مردم آزار نگذره برا ما که ظلمشونو می بینه جواب نمیده .منم همین الان سرم داره میترکه سردرد دارم

الهی آمین خدا از مردم آزار نگذره برا ما که ظلمشونو می بینه جواب نمیده .منم همین الان سرم داره میترکه ...

من مستاجرم اینجا میگم خدایا میشه ی خونه بخرم با همسایه های خوب برم راحت بشم والا خودمون ک ساکتیم آزاری نداریم نمیدونم چرا اینا قسمت ما شدن 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
شوهرت نمیره یه تذکری بده بهشون؟

هر مدل تذکری رو بگی بهشون دادیم محترمانه با دعوا .خودمون مدیر ساختمون از همسایه ها . اصلا واسشون مهم نیست آدمای دیوونه و بد دهنین چند تا معتادم داره .پرجمعیت من نمیدونم چرا خدا لعنتشون کنه نمیرن ویلایی از رفتار و کاراشون هیچ کسی تو آپارتمان راضی نیست بدترین واحدن از شانس بد ما هم بالا سر ما هستن

از در دوستی وارد شید شاید جواب داد

اصلا آدمای نرمال و درستی نیستن .همه آپارتمان میدونن ی عده دیوونه و معتاد و ولگرد و بد دهن و بی فرهنگ که اصلا نمیشه باهاشون صحبت کرد حالا دوستی بماند از شانس ما بدترین خونواده ایی که به عمرم دیدم بالا سر ما هستن

منم همسایه مردم آزارمون یه مدته خیلی سروصدا دارنبچه شون تا دیروز صداشو نشنیده بودیم الان انگار بلندگ ...

عزیزم واقعا امیدوارم خدا اذیت و آزار و ظلم این همسایه های بد رو بی جواب نزاره . درکت میکنم انگار تو خونه هاشون ساعت ندارن ما خودشون ی عده گاو پرجمعیتن ی نوه سه ساله بیش فعال هم پیششونه همین الانم صداشون میاد رفتم در رو باز کردم درشون بازه انگار تو راهرو زندگی میکنن رو سر ما هم کوبیدن و کشیدن آهن و موتور بچه و کشتی گرفتن و بخدا غصم میشه خدا ظلم ظالم رو جواب نمیده آدم بشن

حتما پدرتون بخاطر همسایگی معذبن و هواشونو دارن ولی اشتباه میکنن باید آدم آرامش خودشو خونوادشو فدای این آدما نکنه

من این دعا بم آرامش میدهحداقل حرفمو به خدا میزنم و واگذارشون میکنم بخدابابام که پشتی اونا درمیاد و م ...

عزیز دلم منم کارم ذکر و دعا برای راحت شدن از شرشون و فروختن خونشونه ولی هر شب بدتر و وحشی ترن

پدرتون خوب تحملی داره بخدا من هر شب نفرینشون میکنم خیلی اذیتمون میکنن سرم درد عجیبی گرفته

من مستاجرم اینجا میگم خدایا میشه ی خونه بخرم با همسایه های خوب برم راحت بشم والا خودمون ک ساکتیم آزا ...

عزیز دلم امیدوارم ی خونه پر از آرامش و برکت بخرین و نصیبتون بشه بزودی راحت بشین.بازم خدارو شکر ی روز میرین از دستشون راحت میشین ما چیکار کنیم .بخدا از خریدن خونه پشیمونیم . ما هم اصلا صدا ندارین حتی واسه جارو هم ساعتی که مردم اذیت نشن و وقت استراحت نباشه انجام میدم خیلی رعایت میکنم واقعا حقمون نبود ولی اونا ظالمن واحد بالا و کنارشون خالیه .

عزیز دلم امیدوارم ی خونه پر از آرامش و برکت بخرین و نصیبتون بشه بزودی راحت بشین.بازم خدارو شکر ی روز ...

ممنون از دعای زیبات💚انشاءالله که شما هم یجوری نجات پیدا کنید

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

ما هم همسایه طبقه بالاییمون یه بچه کوچیک داره یدونه بزرگ کوچیکه مدام در حال گریه و بدو بدو

یعنی به محض ورود به ساختمان با دادو بیداد و گریه معلوم میکنه مهم هم نیس ساعت یک نصف شب باشه 12 شب باشه 3 ظهر باشه

لعنتیا 24 ساعته هم مهمون دارن خصوصا وسط هفته ها!

خیلی خانواده سطح پایینی هستن

ما هم همسایه طبقه بالاییمون یه بچه کوچیک داره یدونه بزرگ کوچیکه مدام در حال گریه و بدو بدویعنی به مح ...

خیلی خوبه که طبقه پایین هستن و آزارشون کمتره واسه ما به همه ی اذیتاش این ورود و خروجای بی موقع و محکم باز و بسته کردن در خونه و آسانسور و جیغ و گریه نوه شو تو هر ساعتی مثل شما اضافه کن .و البته پرجمعیت بودنشون و مهموناشون که پر سرو صدان مثل خودشون . این آدما از توی غار اومدن آپارتمان .بخدا خستمون کردن اخه ادم چقدر نفهم خدا ازشون نگذره