2777
2789

چیکار میکنین که کمتر از دستشون غصه بخورین

ما شبا تا ساعت دو و سه شب کوبیدن و کشیدن و مراسم سم کوبیدن رو سقف دارن

همشونم دیوونه و روانی

هیچ مدل تذکری رو از هیچ آدمی متوجه نشدن و نمیشن

هر دو مالکیم و شرایط جابجایی نداریم

من خیلی واگذارشون میکنم به خدا ولی خدا ظلمشونو می بینه جواب نمیده هر روز بدتر از دیروزن

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا نجاتت بده خواهر

قربونتون برم دعام کن بخدا سردرد گرفتم صبحا با سردرد از بیخوابی و صدای شبا بیدار میشم اعصابمو از دست دادم😔

هیچ کاری نمیتونی بکنی.میتونی شبا تلویزیونو زیاد کنی ولی خب این کارا بیتر حرص خود آدمو سر میارهمیتونی ...

حالا شبا تا وقت خواب صدای تلویزیونو بلند میکنم بفهمن آدم باشن که اصلا نمیفهمن همشون گاون پدر و مادره دیوونه تر و نفهم تر

ولی وقت خواب چیکار کنم .ما تا دوازده نگهبانیشونو میدیم دیگه واقعا سخته تا سه شب روز بعد کار و زندگیمون چی 😔خدا ازشون نگذره بخدا ذکر و دعا و نماز برای رفتنشون می خونم اصلا خدا ظلمشونو مردم ازاریشونو نمی بینه قربونش برم

واییییی من ارامش سکوت خونه مهم ترین مسعله زندگیمه حتی یک هفتم نمیتونم‌تحمل کنم

ما هم کلا آروم و بی صداییم حتی تلویزیون با صدای آروم ولی چند ساله این ظالما اذیتمون میکنن ارامشو گرفتن خدا هم جواب ظلمشونو نمیده آدم بشن

خدا لعنت کنه هرچی مردم آزارهدعوایی انداختن بین من و بابام که بیسابقه بود به عمرم ندیده بودم😭دعای دف ...

الهی آمین

واگذار مردم آزار بخدا باشه . عزیزم حق داری آدمهای مردم آزار تنها چیزی که ندارن دین و ایمانه .خدا قربونش برم جواب ظلمشونو نمیده آدم بشن

بخدا گلم نماز امام حسن (ع) خوندم همین امشب واسشون .سوره کوثر و دعا و ذکر ولی اصلا اثری نمی بینم نمیدونم چرا واقعا خدا سکوت کرده قربونش برم

ببین ما خانواده داداشم بالای خونمونن 

وحشتناک سر و صدا میکنن جوری ک پنجره های خونمون میلرزه از بپر بپر بچه هاشون 

ولی خب چون عزیزن بیخیال سر و صدا میشم و میخوابم 

فقط وقتی حالم بد باشه تذکر میدم و اونا هم سعی میکنن اروم باشن 

ولی در کل خیلی پر سر و صدا هستن و ما زدیم ب بیخیالی

شما هم چاره ای نداری نادیده بگیر

ما هم کلا آروم و بی صداییم حتی تلویزیون با صدای آروم ولی چند ساله این ظالما اذیتمون میکنن ارامشو گرف ...

درکت میکنم چی میکشی خدا لعنت کنه هر چی مردم آزاره من دیگ امروز از دستشون ی سر درد عجیبی گرفتم 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
این دعا رو بین نماز مغرب عشا بخونمن نوشتمش زدم رو دیواریا شدیدالمحال و یا عزیز. اذللت بعزتک جمیع ماخ ...

ممنونم عزیزدلم

بخدا حتی امشب دو رکعت نماز این آیه رو هم خوندم این آیه رو هم خوندم قبلا هم خوندم ولی نمیدونم چرا خدا می بینه و جوابشونو نمیده بره ما راحت شیم

از در دوستی وارد شید شاید جواب داد

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
2810