بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
من درخواست طلاق دادم اخه یه وکیلی بهم گفت غیابی هم طلاق بگیری مهریت سرجاشه حتی نفقت هم هست
بنظرم عمر هدر کردنه
درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
اخه ببخشم که خوشبحالش میشه خیلی اذیت شدم هم خودش هم حانوادش که انقدر اذیت کردن باید تاوان بدن
ببین بازم تو پرونده مهریه و نفقه تویی ک برا پنج شیش تومن تو ماه قراره اذیت شی معلومه انقد لا ش ی هس ک اونجام خوب ازارت بده
مثلا ی بار بده ده بار نده جنگ و اعصاب برا خودت نساز چرخ روزگار پارش میکنه ی جا خودش
اره ولی مطمئنم اون عقلش به این جاها نمیرسه بعدشم اون ازقانون اطلاعی نداره مشخصه باهیچ وکیلی هم حرف ن ...
پاش بیفته هر کثافت کاری ک بتونه میکنه مردا رو نشناختی من میدونم چ غلطایی میکنن