negar_sarkesh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 149 عنوان تو عقدم میتونم شکایت ترک انفاق کنم 1656 بازدید | 109 پست سلام ببخشید من توعقدم یکسال بیشتره که نفقه نداده ودادگاه نیامده شکایت حقوقی نفقه کردم الان میتونم شکایت کیفری ترک انفاق کنم؟ باتوجه به اینکه باکره هستم 1403/06/26 | 10:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
freedom۳۰ عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 41114 نه تو عقد که نفقه تعلق نمیگیره به خصوص باکره ای ای زندگی حرومت بشه جوانیم
narges_yfgg عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 3841 از نامزدت شکایت میکنی؟ چرا طلاقت نمیده؟ بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
negar_sarkesh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 149 نه تو عقد که نفقه تعلق نمیگیره به خصوص باکره ای چرا بهم تعلق گرفته ماهی دوتومن
seepidedam عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 3057 باید قانون قشنگ از نت بخونی ،مثلا اینکه جهیزه طبق قانون وظیفه مرده نه زن یا کار منزل وظیفه زن نیست ...
freedom۳۰ عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 41114 شکایتم کنی نتیجه ای نداره جدا شو اسمش هم از شناسنامه ات پاککن ای زندگی حرومت بشه جوانیم
negar_sarkesh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 149 از نامزدت شکایت میکنی؟ چرا طلاقت نمیده؟ اره اون ازخداشه طلاق بگیرم ولی دادگاه نمیاد اصلا میخواد که من غیابی بگیرم که ازمهریه فرارکنه
freedom۳۰ عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 41114 چرا بهم تعلق گرفته ماهی دوتومن جالبه حتما شرايط تون خاص بوده وگرنه هر چی دیدم بهش تعلق نمیگرفت ای زندگی حرومت بشه جوانیم
هیوا۸۴ عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 6522 نه تو عقد که نفقه تعلق نمیگیره به خصوص باکره ای از لحظه ای که خطبه خونده میشه و ثبت محضر میشه قانونا همه حقوق شامل حالش میشه . نفقه هم جزو اون هست .
negar_sarkesh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 149 باید قانون قشنگ از نت بخونی ،مثلا اینکه جهیزه طبق قانون وظیفه مرده نه زن یا کار منزل وظیفه زن نیست . ... اره میدونم منظورم اینه توعقدم بعد این ترک زندگی کرده رفته من شکایت کیفری کنم میشه؟
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 9577 نه تو عقد که نفقه تعلق نمیگیره به خصوص باکره ای فک کنم باکره بودن فقط مهریه رو کم میکرد... ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
18sna عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 6427 جالبه حتما شرايط تون خاص بوده وگرنه هر چی دیدم بهش تعلق نمیگرفت عزیزم اینا زن و شوهرا رسما تعلق میگیره خب
freedom۳۰ عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 41114 از لحظه ای که خطبه خونده میشه و ثبت محضر میشه قانونا همه حقوق شامل حالش میشه . نفقه هم جزو اون هست . شما حقوق خوندی؟ من از مشاور حقوقی شنیدم تا هرچی خونه پدری و دختری تعلق نمیگیره ولی مهریه نصف میشه ای زندگی حرومت بشه جوانیم
negar_sarkesh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 149 جالبه حتما شرايط تون خاص بوده وگرنه هر چی دیدم بهش تعلق نمیگرفت خب اصلا دادگاه نیومد دفاع کنه ازخودش بعدشم کارشناس برام تفقه تایین کرد
seepidedam عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 3057 اره میدونم منظورم اینه توعقدم بعد این ترک زندگی کرده رفته من شکایت کیفری کنم میشه؟ باید نفقتو بده زنشی ربطی به مراسم عروسی نداره ؟ شوهرت از این ادمای قالتاقه ؟