2777
2789
عنوان

تو عقدم میتونم شکایت ترک انفاق کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 109 پست
اكثر افراد ك جدا ميشن سر همين مسايل هست يا حتي بدتر ديگه هر چي سخت بگيري خودت اذيت ميشي اگه ميتوني ت ...

اگه اونا بیان بگن توافق کن که ممکنه توافق کنم ولی اونها خودشانه زرنگ فرص میکنن فکرمیکنن با نیومدن دادگاه میتونن از زیر بار مهریه ونفقه در برن ومن جدا بشم بدون هیچی شوهرم فکرمیکنه من جدا بشم راحت میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونا انقدر زرنگن فقط میگن نداره هیچی نداره بعدم اگه بگه خونه ندارم خونه مادرش بگه اونجوری هم حسابه!

نه ميتوني درخواست خونه مستقل در شأن خودت بدي و بگي بخاطر دخالتهاي خانوادش ب اينجا رسيدين و اگه توي يك خونه باشيد اوضاع بدتر ميشه و بايد ي خونه اجاره كنه 

در مورد اينكه مثلا طبقه دوم خونه مادرش باشه اطلاع ندارم ك قبول ميكنن يا نه چون ديگه يك واحد مستقل هست اما داخل يك خونه ك مثلا بهت اتاق بدن رو ميتوني قبول نكني

اگه اونا بیان بگن توافق کن که ممکنه توافق کنم ولی اونها خودشانه زرنگ فرص میکنن فکرمیکنن با نیومدن دا ...

ي نفر به عنوان وكيلت باهاشون تماس بگيره و توي حرفاش پيشنهاد طلاق توافقي با دريافت جزيي از مهريه بده