2777
2789
عنوان

تو عقدم میتونم شکایت ترک انفاق کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 109 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اینا زن و شوهرا رسما تعلق میگیره خب

نه خب من مشاور بهم‌گفته تو عقد تعلق نمیگیره و دختر حق حبس داره پسره نمیتونه عدم تمکین بزنه ولی شرایط استارتر خاصه چون پسره اصلا سراغش نمی‌گیره و تکليف اش هم مشخص نکرده شاید به خاطر اون بهش دادن

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
خب این کارا چیه.مگه بیکاری؟خب همو نمیخواین طلاق بگیرید توافقی.حیف وقتتون نیست تو دادگاه تلف بشه.

اون منو بی دلیل ولم کرده رفته مقصرم خودش بوده بعدمن برم توافقی جدابشم پس تاوان کاری که بامن کرده چی میشه دلی که شکسته بعد اون راحت بره یه زن دیگه بگیره خوش باشه

خب اصلا دادگاه نیومد دفاع کنه ازخودش بعدشم کارشناس برام تفقه تایین کرد

همین نیومدنه به ضررش شد پس 

وکيل بگیر نصف مهریه ات بگیر جدا شو 

ولی طلاق بگیر بره این چه زندگی یه سال حتی اسمت هم نیاورد مگه چند سال جوانی

نه خب من مشاور بهم‌گفته تو عقد تعلق نمیگیره و دختر حق حبس داره پسره نمیتونه عدم تمکین بزنه ولی شرایط ...

اره ولی حق حبسم دارم دیگه اگه میومد که میتونستم از حق حبسم استفاده کنم؟

همین نیومدنه به ضررش شد پس وکيل بگیر نصف مهریه ات بگیر جدا شو ولی طلاق بگیر بره این چه زندگی یه سال ...

وکیل که پول ندارم بگیرم ولی بهم گفتن اگه غیابی جدا بشم مهریم سرجاش میمونه درسته؟ حق وحقوقم بعد طلاق هست؟

اره ولی حق حبسم دارم دیگه اگه میومد که میتونستم از حق حبسم استفاده کنم؟

اگه باکره نبودی و سمتت میاومد به نفع اون میشد میگفت تو ترک زندگی کردی و عدم‌تمکین میگرفت و راحت بهش مجوز ازدواج میدادن و نفقه هم نمیدادن و حتی نمیتونستی دیگه جدا شی 

خدا بهت رحم کرد پسره نفهمه و از حقوقش خبر نداره

وکیل که پول ندارم بگیرم ولی بهم گفتن اگه غیابی جدا بشم مهریم سرجاش میمونه درسته؟ حق وحقوقم بعد طلاق ...

توافقی جدا شو خودت اذیت نکن عزیزم پسره ناشیه باهات لج بیفته میتونه کلا قانون به نفع خودش دور بده 

اگر از حق حبس استفاده کردی بله میتونی

من هنوز از حق حبس استفاده نکردم اون اصلا نیامده دادگاه که استفاده کنم واسه نفقه حقوقی شکایت کردم اوناهم کارشناس برام نفقه تعیین کرد اصلا راجبه باکرگی وایناهم نپرسیدن

من هنوز از حق حبس استفاده نکردم اون اصلا نیامده دادگاه که استفاده کنم واسه نفقه حقوقی شکایت کردم اون ...

خب پس

وقتی اون بیاد دادگاه و اعلام کنه که ارتباط نداشتید اون موقع قضیه مطرح میشه

Life is too short to not enjoy
2810