2777
2789
عنوان

خرید ماشین لباسشویی

73 بازدید | 4 پست

سلام دوستان  اگه کسی ماشین لباسشویی پاکشوما داره که ازش راضیه، صدا نداره، خوب کار کرده معرفی کنه مثلا بگه پاکشوما مدل 41911 منظورم اینه مدلش ذکر کنه... 

میخوایم از شهر لوازم خانگی لباسشویی برداریم به نظرتون برند پاکشوما موجود دارن کسی رفته...

یا اگه برند دیگه ماشین لباسشویی میشناسید که کارکردش خوب باشه و داخل بازار هم موجود باشه معرفی کنید

ممنون

خواهرم دو ماه پیش از شهر لوازم خانگی هم لباس شویی هم یخچال دوقلو پاکشوما خریدن خیلی راضیه مدلش نمی دونم چیه 

ولی ۱۲ سال پیش هم لباسشویی پاکشوما داشت خیلی راضی بود چون خونه ی جدید خریدن وسالش رو عوض کرد دوباره پاکشوما خرید 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
خواهرم دو ماه پیش از شهر لوازم خانگی هم لباس شویی هم یخچال دوقلو پاکشوما خریدن خیلی راضیه مدلش نمی د ...

میدونید چون تنوعش خیلی زیاده میپرسم مدلش چیه

چون انگار بعضی مدلاش خوب نیستن اونطور که dj kalaنظر داده بودن میگفتن زود خراب شده

شمام اگه براتون مقدور بود ممنون میشم مدل ماشین لباسشویی خواهرتون رو بپرسید ازشون🌻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونید چون تنوعش خیلی زیاده میپرسم مدلش چیه چون انگار بعضی مدلاش خوب نیستن اونطور که dj kalaنظر داد ...

اگه یادم‌ بمونه فردا حتما میپرسم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
[QUOTE=353754003]میدونید چون تنوعش خیلی زیاده میپرسم مدلش چیه چون انگار بعضی مدلاش خوب نیستن اونطور ...

سلام

شبتون بخیر 

ببخشید مدل لباسشویی خواهرتون رو پرسیدین؟؟؟