2777
2789

یه همکار پسر داشتم چن ماه پیش همش دور و بر من بود اینستامو پیدا کرده بود حتی نمیدونم از کجا و چطور و فالو کرد و دایرکت ریپلای میکرد پیام میداد هرروز صحبت میکرد ولی نمیگف علاقه داره.

چن بارم بهم گف بریم بیرون من دفه اخر قبول کردم و رفتیم نمایشگاه اونجا حتی تعارف نزد واسم چیزی بخره بعد اونم کلا سرد شد و اصن دیگه نه پیام میداد نه پیگیری چیزی هر از گاهی فقط ریپلای یا پستی میفرستاد واسم

چن وقتی دیدم با یه همکار جدید دیگه نزدیک داره میشه و حسم میگف با این میخواد باشه و الان فهمیدم بله مث اینکه واقعا باهمن 

خیلی اعصابم خورده چرا گولشو خوردم البته من اصن نه پیگیری کردم ن حرفی زدم ن کاری کردم باهاش ولی همون یه باریم که رفتم بیرون پشیمونم 

چجوری خودمو اروم کنم بنظرتون حس بدی به خودم دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلاتکلیف نیس معلومه دنبال چیه ، هرکی به سازش نرقصید میره سراغ بعدی

منظورم دمدمی مزاجه

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
واسه همینه که میگن دخترها نباید رابطتشون رو تا ۳ ماه با پسر عمیق کنن و زیاد روش حساب باز نکنن.که الب ...

من حساب باز نکردم و هیچ پیگیری خاصی نکردم و حتی یه بار بهم گف چقد سفتی تو 

ولی اعصابم خورده که گولشو خوردم

منم بودم ناراحت میشم ولی حس می کنم خدا نجاتت داده

خیلق اعصابم خورده

حتی بعدش ینی همزمان با این دختره هر ازگاهی به منم پیام میداد یا ریپلای میکرد 

این اخرا البته من یا جواب نمیدادم یا خیلی سرد جواب میدادم 

ولی بازم حس بدی دارم