2777
2789
عنوان

فیلم ترسناک معرفی کنید

267 بازدید | 57 پست

منظورم فیلم جنی نیست فیلمی که مثلا جن نفر میرن تو یه کلبه بعد ن نفر از بیرون میخوان بهشون حمله کنن و اونا راه فراری ندارن

اگه ژانر یا سبک این فیلمارو میدونید بهم بگید

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیچ اشتباه

همشو دیدم

جدید نیومده؟

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

اینارو دیدم البته مث تمی گفتی همشون نیست 

سر ملکه 

معصوم 

غیرانسانی 

ظهور مرده شیطانی

زنده 

طلوع مردگان 

28روز بعد 

28هفته،بعد 

قطار بوسان1. 2

جزیره مردگان 

پیچ اشتباهی تا9 

اره.. اونم چنتاس

کشتار با برقی در تگزاس اینم چنتاس

ماما یا مامان 

راهبه 1.2

ایت1.2

کنستانتین این قدیمیه ولی قشنگه 

کمد 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

دقیقا منم از این دست فیلمای ترسناک خوشم میاد. چند نفر باهم باشن در سفری به جنگل یا داخل کلبه و ... و یه خطری اطراف باشه، 

لطفا سراغ دارین معرفی کنید.

عروسک آنابل و کلبه وحشت چند و چند... صحنه های تاریک یا کاملا تکرار شده و تخیلی دارن حال نمیده

الله. پاک باش و خدمتگزار. دنیا فریبندس. عمر کوتاهه. حساب کتاب نزدیکه. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 
سلام. إن شاءالله طاعات قبول. دقیقا منم از این دست فیلمای ترسناک خوشم میاد. چند نفر باهم باشن در سفری ...

یکی از کاربرا گفتن اسم چنتا فیلمو

بالارو ببینید

یکی از کاربرا گفتن اسم چنتا فیلموبالارو ببینید

گپی کردم. ممنونم.

جواب اون پستمو بدین

الله. پاک باش و خدمتگزار. دنیا فریبندس. عمر کوتاهه. حساب کتاب نزدیکه. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 
گپی کردم. ممنونم.جواب اون پستمو بدین

دادم

2810