2777
2789
عنوان

فیلم ترسناک معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 57 پست
یک مکان ساکت ۱،۲

این همونه که نباید صدا بدن وگرنه موجودات حمله میکنن؟ یه خانواده ان؟ نه اون نبود ، من فیلم خیلی نگاه میکنم ولی اسماشونو نگاه نمیکنم 🤦‍♀️

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

پیچ اشتباه همین سبکه دقیقا ولی یه خرده حال به همزنه

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه، ممنونم. بیشتر همون محتوایی که خدمتتون عرض کردم رو می پسندیم در کنار خانواده

ترسناک هیجانی
(بعضیهاش ترسناک نیستن فقط هیجانین) 

موروثی Hereditary

Case39

بدخیم

تار عنکبوت

مترسکهای ترسناک ۱ تا ۴ شماره ۱ جذابه

ناخوانده۲۰۰۹

قربانی

مرده هایتان را قبول خواهم کرد

ایزابل

آئینه ها 1 و 2

مثلث

سکوت مرگبار یامطلق

سقوط

چراغهای خاموش یا تاریکی

اینارو دیدم البته مث تمی گفتی همشون نیست سر ملکه معصوم غیرانسانی ظهور مرده شیطانیزنده طلوع مردگان 28 ...

پیج اشتباه ۹ اومده؟؟ من تا ۷ دیدم چرا ۸و۹ رو نتونستم پیدا کنم لینکشو داری؟

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
پیج اشتباه ۹ اومده؟؟ من تا ۷ دیدم چرا ۸و۹ رو نتونستم پیدا کنم لینکشو داری؟

پیچ اشتباه اصلا ۸ و 9 نداره

تا شماره 7 هست اشتباه نوشته

تازه شخصیتهای آدمخوار اصلیش

۳ انگشتی، دندان اره ای و تک چشم هم نیستن آدمخوارهای دیگه ان

تریفیر ۳ داره میاد

پیچ اشتباه اصلا ۸ و 9 ندارهتا شماره 7 هست اشتباه نوشتهتازه شخصیتهای آدمخوار اصلیش۳ انگشتی، دندان اره ...

آره میگم اخه منم تا ۷ بیشتر ندیدم 

🔴دانلود فیلم سینمایی

Wrong Turn 2021

🎖امتیاز: 5.6 از 10 در IMDB

🌐کشور: آمریکا

🎭 ژانر : #ترسناک

ستارگان : charlotte vega,Adain Bradley,bill sag

تعدادی دوست که در رشته‌کوه آپالاچیا کوه نوردی می‌کنند با سازمان مواجه می‌شوند، یک گروه از مردمانی که صد‌ها سال است در در این کوهستان ها زندگی کرده اند.

📜 زیرنویس فارسی چسبیده

🇮🇷@IRAN7FM

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

🎬 Wrong Turn 3: Left For Dead (2009)

🎬 معرفی فیلم « پیچ اشتباه 3: تنها در برابر مرگ »

🎭 ژانر : ترسناک ، ماجراجویی ، مهیج

🎃 سبک : #اسلشر

🌍 محصول کشور : آمریکا ، آلمان ، بلغارستان

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⭐ امتیاز 4.6 از 10 آی ام دی بی

🍅 امتیاز 20 از 100 راتن تومیتوز

Ⓜ️ امتیاز -/- از 100 متاکریتیک

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

‌👤کارگردان‌: Declan OBrien

✍ نویسنده : Conor James Delaney ، Alan B McElroy

‌👥بازیگران: Tom Frederic, Janet Montgomery, Gil Koliron

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

📌خلاصه داستان: وقتی اتوبوس انتقال زندانیان در جنگل‌های ویرجینیا تصادف میکند، گروهی از زندانیان و یک افسر پلیس خود را در دام افرادی با چهره نامطلوب می بینند که قصد کشتن آنها را دارند…

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🔰 دریافت این فیلم از ربات «دنیای ترسناک»

🔻با زیرنویس چسبیده فارسی کلیک کنید:

✂️بدون سانسور و حذفیات

🖥 تریلر

دانلود فایل با کیفیت 480p

دانلود فایل با کیفیت 720p

دانلود فایل با کیفیت 1080p

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🎬 | @ScaryVerse1

براتون با مشخصات و کانال گزاشتم 

پیچ اشتباهی تا 7 ک میشه، 2007 هست 

اما یکی 2009 هست و یکیم 2021 دنباله همینن ولی ب صورت دیگ

🔴دانلود فیلم سینماییWrong Turn 2021🎖امتیاز: 5.6 از 10 در IMDB🌐کشور: آمریکا🎭 ژانر : #ترسناک ستار ...

مرسیی💚