2777
2789
عنوان

برم با مدیر مدرسه دخترم حرف بزنم خیلی عصبی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7293 بازدید | 109 پست
۶۰ میلیون خرج کردی برا مدرسه دخترت؟؟؟؟؟ درامدتون چیه ؟ بانک زدی؟ عجب بعضیا ولخرجی های افراطی بی مورد ...

😂بعضیا عقده هاشون میارن اینجا 

۶۰ میلیون ی دانشجو تو خارجم خرج‌نمیکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بیین قد بلندا باید عقب برن چون دید بقیه مختل میشه زمان مام اينجوری بود

اره اما باید حداقل هفته ایی یکبار بیاد جلو‌ تا احساس بدی بهش دست نده اینطوری از قدش هم‌ متنفر میشه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اخه چکار به این چیزا دارید خوب قدش بلنده نمیشه که جلو بشینه اتفاقا اون عقب خیلیم خوبه کسی پشت سرش نیس که حواسشو پرت کنه ولی خوب نیس تنها بشینه دلش میگیره اونوقت

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
منم همیشه اخر بودم هعییییببرو برووومن دلم بجتی دخترت گرفتایول بهت

حتما میرم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
😂بعضیا عقده هاشون میارن اینجا ۶۰ میلیون ی دانشجو تو خارجم خرج‌نمیکنه

مثل اینکه از هزینه های مدارس غیر انتفاعی در تهران خبر نداری!

۶۰ تومن برای ابتدایی در تهران عادیه

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
دخترتون عرضه نداشته روابط اجتماعی داشته باشه یه دوست پیدا کنهمعلم باید حو‌اسش با اینکه دختر شنا دوست ...

درست صحبت کن درمورد دختر روز اول مدرسه چه دوستی پیدا کنه واقعا متاسفم برا شعورت

مدرسه غیر انتفایی همینقده حتی بعضی جاها هم بیشتر تازه این دبستانه دبیرستان که ۱۰۰ و خورده ایه عزیز

مگه مجبوری ۶۰ تومن بدی؟ 

شما ک انقد میگین ۶۰ تومن دادم فلان کنن بیسار کنن 

میرفتی دولتی 

😂بعضیا عقده هاشون میارن اینجا ۶۰ میلیون ی دانشجو تو خارجم خرج‌نمیکنه

والا الان من دانشجوی آزاد هستم ترمی پنج تومن میدم ؛ هشتا ترم میرم چهل میلیون کلا میشه توی چهارسال درس ؛ چخبره واسه یه سال درس خوندن مدرسه اونم دبستانی یا کلا دبیرستانی اینهمه خرج 

2810