2777
2789
عنوان

برم با مدیر مدرسه دخترم حرف بزنم خیلی عصبی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7293 بازدید | 109 پست
چرا اون وقت

چون هبچ ربطی ب روحیه نداره میتونی ب دخترت بگی با بقیه همکلاسیاش دوست باشه ربطی ب اینکه باید با بغل دستیش دوستت باشه نداره اگرم میخواین از همین اول برا ی چیز کوچولو اینطوری رفتار کنید مطمئن باش مطمئن باش دخترت ب شدت ادم ضعیف و درون گرا و کم اعتماد ب نفس میشه من خودمم همینطورم چون مامان و بابام مثل شما رفتار کردن و بره جلو ممکنه دیر کلی بچه بد بشه

دخترتون عرضه نداشته روابط اجتماعی داشته باشه یه دوست پیدا کنهمعلم باید حو‌اسش با اینکه دختر شنا دوست ...

چقدر طرز حرف زدنتون زشت و زننده اس؟ 

ی بچه چی میفهمه ک عرضه داشته باشه یا نه 

چقدر شما قشنگ میسنجین کسی ک دوست داره با عرضه اس نداره هم بی عرضه 

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مرتب جای بچه هارو معلم عوض میکنه تو کلاس .اصلا نگران نباش

خودش هم کفته عوض می‌کنیم گفتم برم یه تذکر بدم حداقل بغل دستی براش بزارن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم بر اساس قد باید بشینن ربطی به پولی که شمام خرج میکنی نداره بقیه تابلو رو نمیبینن

بچه کلاس اولی که ابن چیزا متوجه نمیشه دوست داره مثل خیلیا گاهی جلو نشستن کلاس. تجربه کنه اخه براش بغل دستی هم نزاشتن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
۶۰ میلیون خرج کردی برا مدرسه دخترت؟؟؟؟؟ درامدتون چیه ؟ بانک زدی؟ عجب بعضیا ولخرجی های افراطی بی مورد ...

بی‌مورد چیه؟ غیرانتفاعی میره، شهریه ش همینه  دیگه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

وا خب دوران ماهم قد بلندا میرفتن عقب چون کوتاه ترا نمیتونستن تخته رو ببینن

بعدشم مسلما تعداد بچه ها زوج نبوده که یکی پیش بچت بشینه

دلیل نداره برا چیزی که مقصر مدرسه نیست بری دعوا

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

برو بگو

ولی معلم همه رو جابجا میکنه

زنگ هایی که خیلی با تخته کار ندارن

دخترت رو میاره جلو

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
بنظرم ربط خاصی نداره.بازم بستگی به روحیات بچت داره

چون روحیه اش میشناسم گفتم چون خیلی حساسه خیلی 

آروم به معلمشون بگو، دعوا کنی یه وقت لج میکنه با دخترتون، تازه اول ساله 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
باید گاهی بیاد جلو خب نه همیشه اینطوری آخر کلاس تمرکزش ازدست میده بازیگوشی میکنه

اصلن اینطوری نیس

من چند سال میر آخر بودم

همیشه هم شاگرد نمونه مدرسه بودم

حتی دبیرستان زنگ فیزیک برای اینکه کسی حواسمو پرت نکنه

خودم تعمدن میرفتم میز آخر تنها میتشستم که تمرکز کنم رو درس

ولی دختر شما چون کوچیکه باید یه بغل دستی داشته باشه

مهم اینه دوست خوب پیدا کنه و روابط اجتماعی خوبی داشته باشه تو کلاسش و رفیق شع با بچها

والا میز اول و آخر تاثیر خاصی تو روحیه و جایگاه بچها نداره

🩵💙💙🩵
2810