2777
2789
عنوان

برم با مدیر مدرسه دخترم حرف بزنم خیلی عصبی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7293 بازدید | 109 پست

سلام عزیزم تاپیک شمارو میخوندم گفتم بپرسم ببینم رفتین مدرسه دخترتون؟ حل کردن

خواهرزاده منم قدش بلنده از همسن هاش اومده بود گریه میکرد میگف منو بردن ردیف آخر تک صندلی 

تازه این پیش دبستانی هس دلمون آتیش میگیره اخه خیلی کم زبون و مظلوم 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
سلام عزیزم تاپیک شمارو میخوندم گفتم بپرسم ببینم رفتین مدرسه دخترتون؟ حل کردنخواهرزاده منم قدش بلنده ...

عزیزم هنوز مطرح نکردم البته تو به برگه که قرار روز اول مهر بچه ها تحویل معلم بدن نوشتم گاهی دخترم منو بیارید ردیف اول تا کمبودی حس نکنه اما یکشنبه حتما میرم مدرسه صحبت می‌کنم 

البته برا شما اگر دولتی هست فکر نمیکنم احترام بزارن به حرفتون بها بدن چون مدارس دولتی واقعا رفتارشون جالب نیست اما بازم حتما مطرح کنید 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هنوز مطرح نکردم البته تو به برگه که قرار روز اول مهر بچه ها تحویل معلم بدن نوشتم گاهی دخترم من ...

غیر انتفاعیه 

خواهرم فردا حتما میره 

طفلک بچه چه گناهی کرده 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
۶۰ میلیون خرج کردی برا مدرسه دخترت؟؟؟؟؟ درامدتون چیه ؟ بانک زدی؟ عجب بعضیا ولخرجی های افراطی بی مورد ...

الان مهدکودک دخترم ۸۰ میلیونه مدرسه که ۶۰ تومن باز منطقی تره

اینطوری علاوه بر بحث روحیش تمرکزش هم پایین میاد 

بگو بذارن ردیف های جلو منتها کنار دیوار که تکیه بده به دیوار که پشت سری ها هم اذیت نشن خودشم کنار دوستاش باشه

ولی من ابتدایی بودم خودم میرفتم ته کلاس که راحت تر آتیش بسوزونم و خوش بگذرونم 😂🔥