دیروز تو کانال مدرسه یه فیلم از روز اول بازگشایی مدارس گذاشتن فیلم از کلاس ها بود به کلاس دخترم رسید دیدم بچه من آخرین نیمکت کلاس نشسته تنها همه بغل دستی داشتن این نه چون قدش از همه بلندتر آخر کلاس نشوندن بغل دستی هم نداشته چون بچه آیی نبوده پیشش بشینه از دیروز که این فیلم دیدم اعصابم خرده دلم آتیش گرفت برا بچه معصومم حالا جون قدش بلنده باید آخر بشینه من ۶۰ تومان هزینه نکردم برا مدرسه اش که این رفتارو ببینم به همسرم گفتم حتما باید بریم شنبه بگیم ذختر منم باید گاهی بیاد جلو بشینه تو روحیه اش تاثیر میذاره به نظرتون درست نمیگم
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سلام عزیزم تاپیک شمارو میخوندم گفتم بپرسم ببینم رفتین مدرسه دخترتون؟ حل کردن
خواهرزاده منم قدش بلنده از همسن هاش اومده بود گریه میکرد میگف منو بردن ردیف آخر تک صندلی
تازه این پیش دبستانی هس دلمون آتیش میگیره اخه خیلی کم زبون و مظلوم
قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
عزیزم هنوز مطرح نکردم البته تو به برگه که قرار روز اول مهر بچه ها تحویل معلم بدن نوشتم گاهی دخترم منو بیارید ردیف اول تا کمبودی حس نکنه اما یکشنبه حتما میرم مدرسه صحبت میکنم
البته برا شما اگر دولتی هست فکر نمیکنم احترام بزارن به حرفتون بها بدن چون مدارس دولتی واقعا رفتارشون جالب نیست اما بازم حتما مطرح کنید
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم هنوز مطرح نکردم البته تو به برگه که قرار روز اول مهر بچه ها تحویل معلم بدن نوشتم گاهی دخترم من ...
غیر انتفاعیه
خواهرم فردا حتما میره
طفلک بچه چه گناهی کرده
قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁