2777
2789
عنوان

هرچه میخاهد دل تنگت بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 78 پست
دلم گرفته 💔💔💔

خدانکنه قشنگ من حرف بزن دوستان گلمون راهنمایی میکنن خودمم بتونم کمک میکنم جانم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای ت عزیزم خوبی

ممنون قشنگم در کنارشما دوستان گلم عالیم فدات

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

استارتر ببخشید که اینو اینجا میگمبچها تو رو خدا یه تاپیک دارم نوشته تاپیک جامع اونو برام گزارش کنید ...

چشم قشنگم اختیار داری گلم

چرا دوها به اون دختره پیشنهاد نمیده باهم قرار بزارن دیگه پوستم کنده شده ناموسا انقد قسمت به قسمت دیدم خب دلقک یه حلقه ور دار بگو باهام قرار بزار چقد بی دست پایی 

ببخشید گفتین هر چی دوست داری بگو گفتم دیگه گفتم حرف دلمو😂

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

چرا من خلق شدم؟ چیمیشد خدا من یکی ایگنور میکرد

هر خلق کردنمون مسلما حکمتی هست فقط کلمه آخر رومتوجه نشدم عزیزم

چرا دوها به اون دختره پیشنهاد نمیده باهم قرار بزارن دیگه پوستم کنده شده ناموسا انقد قسمت به قسمت دید ...

😂😂😂😂

اعصابم داغونه...چند وقت پیش با مادر همسرم بحثم شد بهم فووش داد الان همش همه حرفا و حرکاتش میاد تو فکر و نظرم نمیدونم چیکار کنم کمتر غصه بخورم و بهش فکر کنم

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
شما هم یه کامنتی تو اینجا نوشته متوجه نمیشد یا من تنهام

کدومو عزیزم اونکه گفته چرا خدا منو خلق کرده کلمه آخر رو متوجه نشدم دوستمون چی گفته 

2810