سه سال پیش از یه زن بیوه ماشین خریدیم تموم شد تا دوروز پیش که شوهرم گفت فلانی داره پیام میده پیاماشو دیدم چشام چهار تا شد اخر خودم نوشتم براش با کی کار داری پیام داد وای ببخشید اشتباه شد😒
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منو شوهرم یک ساله کلا شهر خودمون نیستیم و بیستو چهار ساعت باهمیم این شهری که هستیمم هزار کیلومتر فاص ...
سلام دوست خوبم ببینید وقتی شما تاپیک میزنید یعنی همه جوره نظر میدن هیچ کس به اندازه ی خود شما همسرتون رو نمیشناسه به همین خاطر سعی کنید با ایشون درمیون بزارید و ازش بخواید جلوی خودش با اون تماس بگیره و اینکه شماره ی همسرتون عوض بشه بهتره.
سلام دوست خوبم ببینید وقتی شما تاپیک میزنید یعنی همه جوره نظر میدن هیچ کس به اندازه ی خود شما همسرتو ...
دقیقا واسه همین تاپیک زدم ببیتم بقیه چی فکر میکنن و مهمتر از همه اینکه با زنه چهرفتاری کنم چون شوهرم رو میشناسم و بلتوجه به رفتار شوهرم فهمیدم کرم از زنه اس واسهرهمین برای بچه ها توضیح میدم شرایط رو بیشتر میخواب بدونم چیکار کنم این دوباره سیریش تشه یه وقت پای شوهرم نلغزه
دقیقا واسه همین تاپیک زدم ببیتم بقیه چی فکر میکنن و مهمتر از همه اینکه با زنه چهرفتاری کنم چون شوهرم ...
عزیزم بهتره که با همسرت بشینی و صحبت کنی و به نتیجه ی معقول برسین همسرت بیشتر و بهتر از من و بقیه میدونی شمارشون رو عوض کنه و بلاکشون کنه باهاش تماس بگیر و تهدیدش کنین اگه بازم ادامه داد برید شورای حل اختلاف و شکایت کنید.
یا خواسته شوهرتون تور کنه. بهرحال قبلا دیده سرشم شلوغ بوده یهویی تنها شده گفته یه ذخیره گذاشتم. به شوهرت شک نکن . اما اون خانم رو جمع کن اصلا چرا شماره رو نگه داشته