2777
2789
عنوان

زنه به شوهرم پیام میده قربون صدقه میره🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 17022 بازدید | 223 پست
من چهار سال پیش میخواستم ماشین بخرم الان تو لیست مخاطبامو نگاه میکنم کلی شماره سیو دارم مثلا ۱۱۱ فرو ...

😅نه این شمارش سیو نیس صفحه پیامش فقط هست الان که پیام داده اومده بالا  صفحش

به نظرم یا اشتباه فرستاده

یا داره دون میپاشه ببینه شوهرت پا میده یا نه 

عمدا جوری نوشته که بگه با یکی که خیلی صمیمی هستم اس دادم

اگر مردی شل باشه فوری وا میده

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با دومی موافقم

بله درسته منم فکر می کنم سرش خلوت شده داره دنبال کیس جدید میگرده

حالا از شانس بد یادش افتاده به همسر شما

بازم خدا رو شکر که همسرتون ریگی به کفش نداره

بلا از شما و زندگیتون به دور باشه 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

نه بابا زنه کرم داره شوهر شما خوبه بابا

اینجور زنا میخوان خودشونو گردن یکی بندازننن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
شماره رو اشتباهی به اسم دوستم سیو کرده بودم بعد طرف هی اصرار می‌کرد من هی میگفتم تو فلانی هستی آبروم ...

خب ببین اینا قبلا درمورد ماشین چت کردن معلومه اصلا شوهرم ازون پیامای قبلی فهمید این کیه چطور خودش نفهمید بعد که دید پا نداده و خشک نوشتم با کی کار دارین یهو گفت وای اشتباه فرستادم... حتی اشتباه سیو کرده باشه از پیامای قبلی مشخصه 

منم موافقم

نه بابا به فرض که اینجوری باشه زنه بخواد به من بگه هیچ راه ارتباطی نیس نه شماره نه چیزی من حتی اینستا پیج فیک دارم که هیچکی نمیدونه تو یه شهر دیگه ای هستم هزارکیلومتر دورتر از اون زنه هیچجوره نمیتونه تهدید کنه که به زنت میگم چون هیچ دسترسی به من نداره من نه دیدمش نه چیزی ازش میدونم فقط همون موقع خرید درحد فروشنده ماشین میدونستم طلاق گرفته ماشین رو جای مهریه برداشته  یه بچه داره و خودشم بچه روستاست همین...

بله درسته منم فکر می کنم سرش خلوت شده داره دنبال کیس جدید میگردهحالا از شانس بد یادش افتاده به همسر ...

مرسی عزیزم اره خداروشکر شوهرم دنبال اینچیزا نیس ولی همیشه میگم یکی دو درصد جا واسه خطا بزارم فرض مخال بزارم یه وقت دست از پا خطا نکنه