سه سال پیش از یه زن بیوه ماشین خریدیم تموم شد تا دوروز پیش که شوهرم گفت فلانی داره پیام میده پیاماشو دیدم چشام چهار تا شد اخر خودم نوشتم براش با کی کار داری پیام داد وای ببخشید اشتباه شد😒
خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوستها یاد گرفت، باید سر سفرهی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
این پیاما برایکی دو روزنیست سابقه داره.ولی الان همسرتون چرا باشمادرمیون گذاشتن؟خدایی نکرده خانومه ته ...
منو شوهرم یک ساله کلا شهر خودمون نیستیم و بیستو چهار ساعت باهمیم این شهری که هستیمم هزار کیلومتر فاصله داره هیچوقتم تنها نمیره شهرمون اینکه خیانت کرده رو نمیتونم باور کنم بیشتر ازین زنیکه میترسم
فعلا بیشتر برای من دغدغه شده مردای بیزی شما چیکار میکنن لطفا برو بیرون وقتی ادب حرف زدن نداری بیکار ...
بد ب دلت نده فقط اگ بیش تزحد ب شوهرت خدای نکرده شک کردی برو ازهمراه من ببین شماره خانومرو پیدا میکنی؟تو لیست تماس و پیامک هاش.پرینت میاره تا چنننن ماه.یا اگ خطش ایرانسله برو برنامه ایرانسله من.پرینتو ی دقه میاره.چیزی نیس نگران نباش
جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢