2777
2789
عنوان

شما مرغ زرشک پلو رو چطور درست میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 54 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه از این قوطی ها دو قاشق میزنم واسه چهار نفر

خب کف مرغ هم بگیر اماا اول مرغ رو سرخ کن خوب 

بعد پیاز

 چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
من سس جدا درست میکنم ! ببین مرغ رو سرخ میکنم وقتی داره سرخ میشه تو یه ماهیتابه پیاز رو رنده میزنم و ...

منظورت ازآب وبریز رومرغات همون سس هست؟بعد چرا وقتی پیاز رنده زدی به سس دوباره پیاز ورقه ای میچینی کف قابلمه باز؟ 

منم‌مرغ ومیجوشونم قشنگ کفاش گرفته بشه دوباره میشورم حس میکنم اون کفاش بومیده .مرغ خوشمزگیش بازعفرونه

من نمیجوشونم مرغامم معروفه توفامیل ده بارم گرمش کنیم مزه ی خوب میده

مادرشوهرم میجوشونه همیشه مزه زهم میده و بو میده مرغاش


تورو سننه؟

همین ک اولش میجوشونی ب کل خراب میشه مادرشوهرمم اینجورط درست میکنه بوی زهم میده مرغشواسه چی میجوشونید ...

واقعا مفیده 

من دیروز ی کلیپ دیدم که گفت نریزید بره

الحمدلله رب العالمین ...

مرغو با نمک زعفرون بزار ی ساعت بمونه بعد سرخشون کن دربیار بزار کنار تو همون روغن پیاز ریز سرخ کن و فلفل تازه اگه داشتی و ادویه بزن و رب تفت بده و بعدم مرغارو بچین روش و یکم اب جوش بزار بپزه زعفرونم اخر سر باز بزن  خیلی خوب میشه ابلیمو هم اگه دوس داشتی بزن

اصلا ب مرغ فلفل دلمه نزنید مزشو خراب میکنه

اگر سیر دوس دارید میتونید بعد پیاز ریز کنی تفت بدی

من تمییز میشورم که اون قسمت های جگر مانند یا لخته ی خون مانند داخل دنده منده های مرغ کامل کنده بشه و شسته بشه

پیاز رو ریز خرد میکنم و کمی که الگبش گرفته شد مرغ رو میزارم رو پیاز و حدود بیست دیقه سرخش میکنم تا پیازا کامل کاراملی بشن و شعله تند نباشه که ظاهری پیازا نسوزن بعد تو اب وا برن 

و بعد از سرخ شدنش فلفل سیاه و زردچوبه و رب رو اضافه و ربش زیاد نباشه ها و پودر پاپریکا رو اضافه و کمی تفت و بعد هم به اندازه ای که روی مرغ رو اب بگیره اب جوش میریزم و میزارم دو ساعت بپزه با شعله کم و اخر که اماده شد پنج رقیقه ی اخر زعفران دم شده میریزم داخلش و درشو میزارم و تمام

برنجمم که زرشک رو قشنگ میشورم دو دیقه تو اب بعد میشورم و توی روغن و کره تفت میدم کمی شکر میزنم و ی قاشق اب و سه چهار دیقه تفت و..

زعفران دم شده هم قاطی مقداری برنج میکنم که در نهایت موقع سرو مرغم حاضر باشه و مقداری برنج زعفرانی و کمی زرشک سرخ شده و برنج سفید داشته باشم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   nazi09  |  9 ساعت پیش
توسط   domino18  |  8 ساعت پیش