سه سال پیش از یه زن بیوه ماشین خریدیم تموم شد تا دوروز پیش که شوهرم گفت فلانی داره پیام میده پیاماشو دیدم چشام چهار تا شد اخر خودم نوشتم براش با کی کار داری پیام داد وای ببخشید اشتباه شد😒
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم این خانوم یه تیری انداخته تو تاریکی ،خداروشکر به هدفش نخورده، اشتباه هم نگرفته، یعنی بعد ۳ سال شماره رو پاک نکرده از گوشیش!!!! بی توجهی کنید بلاک کردن تاثیر نداره ممکنه با شماره های دیگه پیگیرتون باشه
لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
چرا صادقانه از خود شوهرت نمی پرسی؟ من اگه جات بودم راحت بهش میگفتم ...بگو من دلواپس شدم چرا این خانم به تو پیام داده ؟ بهش بگو زنگ بزنه به زنه بذاره روی بلند گو باهاش حرف بزنه
میدونی به شوهرم شک ندارم چون بیست و چهاری باهممیم در هفته دوسه روز میره سرکار از اون شهری هم که ماشی ...
منم صبحا شوهرم سر کاره کلا همش با همین تا فردا، یه مدت یه شماره رو زیاد می دیدم اهمیت نمی دادم، تا یه روز اخرینشو رفتم دیدم مدت مکالمه زده یه ساعت، ازش پرسیدم گفت شماره یه مغازه س ، کار دفتری داشتم باهاشون گفتم باشه بریم ببینم کجاست، اونم هی اصرار که نه چیزی نیست بعد یه روز پافشاری که اره زن دوستمه می گه بریم برای دخترم گوشی بخریم، انگار شوهر خودش فلجه نمی تونه ببرتشون، دیگه منم فهمیدم قضیه از چه قراره، تو هم فعلا کوتاه نیا دنبال کار رو بگیر
منم همین حس رو دارم ولی بعد سه سال یکم عجیبه شایدم گفته تیری تو تاریکی بزنم شاید جواب داد
عزیزم چرا فکر میکنی بعد سه سال پیام داده؟شاید شوهرت پیامهای قبلشو همش پاک میکنه پیامهای سه سال پیشم فقط نگهداشته که اگه تو فهمیدی بگه اشتباه پیام داده.به هر حال مشکوکن هردو.حتما برو تو کارش.همین حالا همراه منو نصب کن ببین چخبره
فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤