2777
2789
عنوان

زنه به شوهرم پیام میده قربون صدقه میره🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 17022 بازدید | 223 پست

بعد ۳ سال مگه میشه آدم اشتباه پیام بده، اصلا چرا شماره رو ۳ سال سیو داشته

بیوه کلمه ی خوبی نیست رو آدما برچسب نزنید

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا رو جدی میگید؟؟چطور میشه آدم قربون صدقه یک مرد غریبه بشه؟! اونم متاهلمن باور نمی کنم

تاجایی که خبر دارم سه سال پیش بیوه بود ماشینم جای مهریه برداشته بود الان رو نمیدونم

امتحان میکنم

زود برو امتحان کن بما بگوووو.و اینک بذا شوهرت بخابه و گوشیشو بذار سابلنت .چون دو تا کدمیاد براش.اخرسر هم پیامارو بپاک ازگوشیش نفهمه همراه من نصب کردی ک همش ببینی شماره زنع رو

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢
تاجایی که خبر دارم سه سال پیش بیوه بود ماشینم جای مهریه برداشته بود الان رو نمیدونم

اسی من اصلا از پیاما حس نکردم ک اشتباه فرستاده.مراقب باش.امیدوارم اشتباه کنم ولی بعید میدونم

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
بعد ۳ سال مگه میشه آدم اشتباه پیام بده، اصلا چرا شماره رو ۳ سال سیو داشتهبیوه کلمه ی خوبی نیست رو آد ...

مطلقه خب چی بگم خانوم مجرد  این خانومای مجرد با دختر مجرد فرق میکنن چون ترس از دست دادن باکرگی ندارن راحت رابزه داذن نه که همشون اینجوری باشن ولی این مدلی هم پیدا میشه

اسی من اصلا از پیاما حس نکردم ک اشتباه فرستاده.مراقب باش.امیدوارم اشتباه کنم ولی بعید میدونم

منم همین حس رو دارم ولی بعد سه سال یکم عجیبه شایدم گفته تیری تو تاریکی بزنم شاید جواب داد