2777
2789
عنوان

زنه به شوهرم پیام میده قربون صدقه میره🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 17022 بازدید | 223 پست
تو باور میکنی اشتباه یه بار نه سه تا پیام پیامای قبلنشون که در مورد ماشینه معلومه دفعه اول پیام داده ...

من باشم باور نمیکنم عزیزم خط شوهرت چیه

اگه همراه اوله برو تو همراه من ریز مکالمات تا سه ماه و میتونی فوری ببینی ایرانسلم همینطور

این یعنی اشتباهم نگرفته .ولی حسابی هم کرم داره ....فردا خودت بهش یه زنگ بزن بگو دفعه آخرت باشه استبا ...

زنگ نزدم گفتم شاید بدتر کنه اینجوری شاید بی خیال شه.. اره بابادوروبر خودم انقدر خانوم بیوه بوده که محترمانه زندگی کردن همه که اینجوری نیستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی میگفتم... نمیخواسم زیاد باهاش حرف بزنم بعدا دوباره پیام بده شوهرم وسوسه بشه

حداقل الان شک نمی کردی یا اینکه مراقب بودی ولی الان دیگه کار از کار گذشته، چطوری می خوای بفهمی، ببین عزیز من دلتو خالی نمی کنم ولی باید مراقب مردا باشی ، تو زندگی زیر ابی می رن باید زود جمشون کنی برای همه ما پیش اومده

عزیزم خب بهت گفتم چیکارکن خودتو عذاب نده برو پرینتشو دربیار با خط شوهرت.خیلی راحته کلا ۵دق طول میکشه.با گوشی خودت مطمعن شو

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢
زنگ نزدم گفتم شاید بدتر کنه اینجوری شاید بی خیال شه.. اره بابادوروبر خودم انقدر خانوم بیوه بوده که م ...

نه بنظرم مطمئن شو بعد ببین تو این مدت همسرت به شمارع زنه زنگ زدع یا پیام داده یا برعکس تو برنامع همراه من یا ایرانسل من الان میتونی ببینی

عزیزم امامن حس کردم واقعا خانومه اشتباه پیاک داده

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

وای ی جوری شدم...

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

منم پریشب یه آهنگ عاشقونه شنیدم اومدم یادداشتش کنم تو صفحه پیامک هام رفتم .میخواستم فقط پیش نویس بشه ارسال شد ....راجع به آغوش و اینا 😂 هول شدم پاکش کنم سند کردم .خدارو شکر سامانه پیامکی کلاس زبان بود اگه یه شخص بود دیگه نمیشد کاریش کرد فقط معذرت خواهی ...

همراه اوله همراه من نداره

همراه من رو توگوشی خودت نصب کن شماره شوهرت رو ک الان خانومه پیام داده همونو بنصب.بعد برو ریزمکالمات و پیامکاشو دربیار تمام

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢
حداقل الان شک نمی کردی یا اینکه مراقب بودی ولی الان دیگه کار از کار گذشته، چطوری می خوای بفهمی، ببین ...

میدونی به شوهرم شک ندارم چون بیست و چهاری باهممیم در هفته دوسه روز میره سرکار از اون شهری هم که ماشین خریدیم خیلی دوریم اومدیم یه استان دیگه دختره هم شهری خودمه