2777
2789
عنوان

جدی چرا اینقد شوهرم خوشگله😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 103 پست

عکس بزاری ازش اینجا صدتا ازش ایراد در میارن😂 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من درمواقع عادی یا عشقولانه شوهرم برام جذذذذذذاب ترین مرد دنیاست.    وقتایی که قهرم باهاش تو همون چند دقیقه که قهرم بیریخت میشه تو چشمم بعد که آشتی میکنم دوباره جذذذذاب میشه😂

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
نمیذارم😌

کار خوبی میکنی 

چون تا بهت ثابت نکنن شوهرت اونجور که میگی نیست یه عده ول نمیکن😁

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بیشتر ببینید
به خاطر حسادت نیست سلیقه فرق میکنه

ازار دارن بحث حسادت نیست 

بیشتر ببینید
در نظر عاشق هیچ کس زیباتر و بهتر از عشقش نیست🙃مثل مجنون

واایی اره

من اگه خدا بخواد میخوام‌ لااتاری ثبت نام کنم برای همیشه فراموشش کنم پسر قشنگمو😔🙂❤️‍🩹

تولدت مبارک باشه همه کسم

اکسم خیلی خوشگل بود جوری هر ججا با دختر را میرفتم بیرون میدیدمش دوستام میگفتن کاش یابار فقط بهم بخنده ولی من اونو لمس کرده بودم خاستگاریم اومده بود ولی از بس بهم میومدیم چشم خوردیم یهوی عوض شد سرد شد و رفت 

خودمم خیلی خوشگلم هرچی خستگار واسم میاد میگم ن من فقط به یکی دل بستم دیگه کسی به دلم نمیشینه

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه