2777
2789
عنوان

جدی چرا اینقد شوهرم خوشگله😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2144 بازدید | 103 پست
اکسم خیلی خوشگل بود جوری هر ججا با دختر را میرفتم بیرون میدیدمش دوستام میگفتن کاش یابار فقط بهم بخند ...

تسلیت به قلب صبورت،خدا به دلت آرامش بده🖤🖤🖤

تولدت مبارک باشه همه کسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگردمممم😭😭منم اکسم استوری هامو دیگه نمیبینه دعا کن برام لااتاری قبول شم بتونم فراموش کنم پسرمو😅🖤

نمیشه فراموش کنی من الان 8 ماهع هروز کارم گریه خابه شاید فراموش شه ولی نمیشه

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه 

چون شکوه و زیبایی تو جنس نر هست تو همه موجوداتم همینطوریه 

زنا به خاطر این ک ظریفن و حس اقتدار طلبی مرد رو اغنا میکنن براشون جذابن وگرن زیبایی ندارن 

نمیبینی چ زود کرک و پرمون میریزه 

پوستا حساااس و زودخراب بشو

بچتون عجب چیزی بشه😀

😂😂

آره خوب میشه چش و ابروش😂

پوستشم‌ روشنه حتما

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بیشتر ببینید