2777
2789

به مشاور کنکورم علاقمند شدم ، قبل از اون مشکلم فقط درس نخوندن بود ولی الان توهمی ام شدم ... با خیال پسره میگم و میخندم 

بچه ها من اینارو به هیشکی نگفتم انقدر از درون پر شدم دلم میخواد اینجا بگم 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

بچه ها من سال دبیرستانم کرونا بود از همونجا بود که دیگه درس نخوندم و فقط گوشی..

تا سال دوازدهم شد کلاسا حضوری شد من مجبور شدم برا فرجه بخونم 

و معدلم شد ۱۱ و خورده :)) ولی به خانوادم به دروغ گفتم که ۱۸.۹۳ شدم 

تا سرزنشم نکنن 

رتبه های کنکور اومد و رتبم شد ۲۰۰ هزار 

و قرار شد یه سال پشت کنکور بمونم اوایل خیلی کم میخوندم ولی خب خوندنم مفید نبود 

مشاور گرفتم بلکه درس بخونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قرار شد انلاین مشاور بگیرم و مشخصاتی که میخواستم رو زدم جنسیت مشاور رو زدم( فرقی ندارع) چون نمیدونستم ... 

آقا جان یه پسر دانشجور پزشکی ۲۳ ساله ، یه عکس پروفایل گذاشته بود که ظاهر خوبی داشت به نظر با شخصیت میومد 🫠 وای وای وای 

بدبخته کم عقل ... بدبخته کم عقل 

چیکار کردی با زندگیت 😭😂 از اون پسره خوشم اومد برا همین به سر ماه نکشیده مشاوره رو لغو کردم ولی هنوز وویساشو گوش میدم خیلی صداش قشنگه ، ولی هنوزم بهش فک میکنم احساس میکنم مغزم این رو بهونه کرده برای درس نخوندن

ببین برای رهایی از این فکر باید بری یک محیط بزرگ تر مثل دانشگاه 

به قول یک نفر فقط فکر می‌کردم علی فقط یکیه رفتم دانشگاه دیدم علی ها زیادن😂😂

ما کوچیکا خدامون بزرگه🌱

الان سال دوم پشت کنکورمه حتی امسالم درس نخوندم داریم به نتایج نزدیک میشیم ، صفر نیستم اما خب اون نتیجه ای که خانوادم میخوان رو نمیتونم بگیرم ولی همه دکتر صدام میکنن 

دیگه واقعا بدبخت شدم دیگه اگ کسی تو سایت از اسم کاربریم سو استفاده کنه ناراحت نمیشم 

حالا میدونید چیه ؟ خانوادم برام ازمون ثبت نام کردن ولی من هیچ کدوم رو ندادم به دروغ گفتم که انلاین شرکت میکنم و ترازم خوبه 🥺

حالا پیج مشاورمو فالو کردم روزی هزار بار هایلایتاشو چک میکنم چقدر احمقم 

تازه باورتون نمیشه چی ازش فهمیدم !!! این پسره قبلا یه دختری رو فالو داشت و همه ۸ تا پستشو لایک کرده بود ، چون پستای بقیه دخترا رو لایک نمیکرد من فهمیدم حتما با این دوست بوده ! ولی چون فقط لایکش مونده بود و هر دوتاشون همدیگه رو انفالو کرده بودن فهمیدم کات کردن 

الان رفتم دیدم پسره لایکاشو از رو عکسای دختره برداشته 

آخه بگو دختره ی عن ، آخه به تو چه که انقدر پیگیرشی 🤦🏼‍♀️

ببین برای رهایی از این فکر باید بری یک محیط بزرگ تر مثل دانشگاه به قول یک نفر فقط فکر می‌کردم علی فق ...

خو مشکل اینه که انقدر از درس دور شدم که دوباره برشتن بهش برام سخت شده 

خب قرار شد انلاین مشاور بگیرم و مشخصاتی که میخواستم رو زدم جنسیت مشاور رو زدم( فرقی ندارع) چون نمیدو ...

با این دیدگاه که شوهر دکتر زن دکتر میخاد درس بخون فعلا بقیشم خدا کریمه🤣😭😭

نمی‌دونم طبیعیه یا نه ولی ادما وقتی به یه نفر علاقه مند میشن تو هر لحظه اونو تصور میکنن و خیلی جاها با خیالش زندگی میکنن

من خودمم اعصاب روان سالمی تقریبا ندارم که بخوام بگم طبیعیه منم اینطوریم ولی فکر کنم طبیعیه😭🤣🤣

فهمیدم دانشگاهش کجاست ، البته تو پیج خودش نزده ولی از پیج فالووراش معلومه چون بقیه شون اسم دانشگاهشو ...

بعد خواننده های مورد علاقه‌ش ، با همون دختره مشترک بود 

الان دختره همون خواننده مورد علاقه هه رو آنفالو کرده