2777
2789
عنوان

رفتار های خوبی که از معلمتون یادتونه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 44 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا سلامتی بده

مرسی خوشگلم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان خوبه پسرت؟

نه دیگه خوب نیست فلج مغزی شده 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من معلم خوب زیاد داشتم دوران راهنمایی یه شاگرد زرنگ داشتیم تو درس علوم باهم رقابت میکردیم عجیب بود برام که رقیب اون شاگرد زرنگه هستم 

علتش تشویق معلمم بود که منو به اون باور رسونده بود درحالیکه من فکر نمی‌کردم هوش زیادی دارم به لطف همین معلم تو المپیاد زیست شرکت کردم و سوم شدم 

درحالیکه اکثرا بی‌حوصله درس می‌خواندم و لب مرز نمره میگرفتم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید
اتفاقات وقتی این حرفش رو به کار گرفتن همش داعش میکنم خیلی زندگیم عوض شد از یه آدم تو سری خور شدم یه ...

چقدر یه حرف معلم میتونه تاثیرگذار باشه واقعا

انشاالله معلمای خوبی سرراه بچه هامون قرار بگیره

چقدر حرفش درست بوده👍

ببین ما رو یه جوری بهمون تربیت کرده بودن همش بی مزد و منت برای همه کار میکردیم آخرش دلمون رو میشکوندن ولی از روزی که اینو شنیدم اگر برای کسی کار کنم به خاطر خدا میکنم خدا هم خیلی برام جبران می‌کنه بعدشم اگه طرف بی چشم رو باشه دیگه ازش ناراحت نمیشم یعنی حال دلم خوبه اینحوری

ای وای واقعا حق داری عزیزم انشاالله هرچه زودتر سلامتیشو بدست بیاره گل پسرت

فدای دل مهربونت بشم 🫂❤️

من معلم خوب زیاد داشتم دوران راهنمایی یه شاگرد زرنگ داشتیم تو درس علوم باهم رقابت میکردیم عجیب بود ب ...

چه جالب ایول به معلمت ک تونسته در این حد بهت کمک کنه خدا خیرش بده

خداروشکر ک معلمای خوبی سر راهت قرار گرفتن

آره ولی بیشتر معلمای دهم و بشتر یازدهم یعنی اونلی که اسم نبردم اصلا بدرد نمیخورن خیلی‌هاشون گند زدن به آینده درسیمون خیلی‌هاشون با درس ندادناشون یا درس دادنای مزخرفشون باعث شدن توی اون درس یکم پایه هامون ضعیف بشه 

توی ۱۱ سال درس خوندن فقط این معلما خوب بودن معلمای دهم که کلا افتضاح بودن

ای وای اگر بخوام از بدی بعضیاشون بگم ی داستان کاملی میشن🥲🥲

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر ماه محرمه🖤خونِ پاکِ حسین،  در طنینِ هر روز محرم،  صدایِ فریادی‌ست که  در دلِ تاریخ،  موج می‌زند.  روز شماریِ  این ماه،  نه تنها  شمارش روزها،  بلکه  سُریدنِ اشکِ  دل‌هاست تا به  آستانِ  عشق و  فداکاریِ  اِمامِ  حُسَین برسد.  😭🖤 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥آرامش یعنی همینکه بی قید و شرط خدا رو داری😍😍 خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

بیشتر ببینید

معلم پایه دوم دخترم

یه دفه زنگ ورزش برای همه ی بچه های کلاسش از بوفه بستنی خریده

با اینکه هیچ وقت خودم برای بچه هام کم نذاشتم 

بالاخص توی بحث شکم و خوراکی 

ولی از این خاطره دخترم همیشه به نیکی یاد میکنه

انگاری یه بستنی از بهشت دادن دستش

اینم بگم برم یه معلم عربی داشتم خدای خنده و شوخی بود 

بقدری هم باسواد بود و ساده درس میداد تو دبیرستان هم من ازبر بودم 

کاش دفتر رو نگه میداشتم خیلی روان درس میداد کلاسش هم همیشه از خنده دل درد می‌گرفتیم 

تنهاترین شاگردها هم نمیره خوبی می‌گرفتم تو کلاسش 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید