گفته بودم اینجا هرشب خونه مامانش یا فامیل شوهرش و مادرشوهرشه واب از دستشون نمیچکه الان خونه خریدن وسط شهررفتن توش نمیدونم چون خیلی اذیتم کرده چشم دیدن پیشرفتشو ندارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونم چی میکی درکت میکنم ولی خواهر دلتو صاف کن واسه همه بخوا تا خدا درهای زیادی رو برات باز کنه
👏🫂
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓
دقیقا همینطوره منم یهدوست دارم سال به سال لباس نمیگیره میوه عید به عید میگیرن همون سیب زمینی و گوجه رو هزار جا میپرسه آخرش خیلی کم میگیره انقد میرم خونشون لباس تو خونگی هاش شاید برای جهازشه رنگشون رفته ولی نمیگیره چند بار باهام اومد خرید هر کاری کردم یه تیشرت برای خودش نگرفت همونا بهترین ماشین و گرفتن خونه گرفتن حقیقتش یکم حسودیم شد که درآمدمون مثل همه انقد پیشرفت کردن بعدش ناراحت شدم گفتم خوشبحال شوهرش ک همچین زنی داره شوهر منم انقد کار میکنه اما نمیتونم میوه اینا نگیرم یا لباس نگیرم
اخه این خیلی اذیتم کرد بعدش اینجااومدم تاپیک زدم هرروز خونه یکی هستن اینجا گفتن این بدبختا نمیدونن روزی دست خداعه اگه خونشونم بودن همین روزیشون بود وباجمع کردن ادم بجایی نمیرسه البته نظرخودمم همین بود اما اینا انگار بجایی رسیدن
دقیقا همینطوره منم یهدوست دارم سال به سال لباس نمیگیره میوه عید به عید میگیرن همون سیب زمینی و گوجه ...
عزیزم ینی چی کار درستو شمامیکنی اتفاقا ماهانرمال هستیم ینی چی ادم چیزی نپوشه نخوره ادم باید به اندازش همه کارکنه اینا ۱۵سال اینطور زندگی کردن الان به اینجارسیدن اون مال زمان قدیم بود جمع کردن ادمو بجایی میرسوند الان اینطور نیست بعدشم معلوم نیس ماتاکی زنده هستیم خدای نکرده فردا اگه رفتیم اونور بهمون جایزه نمیدن که جمع کردیم هیچی نخوردیم بلکه یه حسرت ابدی میمونه برامون که چرا ساده نگرفتیم و خوش نگذروندیم
عزیزم ینی چی کار درستو شمامیکنی اتفاقا ماهانرمال هستیم ینی چی ادم چیزی نپوشه نخوره ادم باید به انداز ...
خب اینا از این به بعد راحت میشن دیگ نه کرایه خونه میدن سوار بهترین ماشین میشن فکر کرایه خونه و رهن و این چیزا نمیشن من واقعا ناراحت شدم میگم شوهر منم انقد تلاش میکنه چی میشه مگه ۵ سال میوه زیاد نخوریم یا لباس نگیرم ولی نمیتونم 🥲