2777
2789
عنوان

توهین به قومیت ها ممنوع🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 107 پست
یعنی قبلا کشور بلوچستان بود ک نابود شده اره؟ واسه همین اومدن کشورمون

بلوچستان رو هم در ایران هم پاکستان(افعانستان که کلا محرومه) در نهایت فقر اجتماعی،اقتصادی،بهداشتی،تحصیلی و... گذاشتن تا هیچوقت نتونن بگن ما دوباره کشور مستقل میخوایم، چون نمیخوان بلوچستان رو از دست بدن بخاطر ثروتهای منابع و همینطور موقعیت استراتیژیکی بسیار بالا.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چن نفرن جو سایتو تفرقه اندازانه کردن با تفکرات مضخرفشون نی نی یارا هم فقط میترکونن تاپیکو کاربرا رو کاری ندارن 

اسکرین بذارم اینحا ببینین مث نقل و نبات حرف سیاسی میزنن؟؟حرف جدایی طلبی؟؟حرف تجزیه طلبانه؟؟؟تفرقه بین لر و کورد؟؟

@niniyar_5    

کچی کورد🪷☘️
افغان هام مسلمون هستند و انسان پس به دید بد بهشون نگاه کردن درست نیست ملاک در برتری افراد ایمانشونه ...

مسلمون؟!!!!

یه دوست دارم اینا اصالتا مال یکی از روستا های اطراف استانمون هستن بعد داشتن داخل روستاشون ساخت و ساز انجام میدادن چند تا کارگر افغان میارن برای کمک سر ساختمون بعد با یکی از مردای اون روستا این افغانیه دعواش میشه کلامی عصر اون روز دختر این اقا که حدود ۱۰ سال اینا داشته از خونه میره بیرون چندین ساعت میگذره برنمیگرده آخر شبم میشه هر چی میگردن خبری از این دختر نبوده فردا صبح جنازه ی دخترشون با وضعیت وحشتناک تجا... جلوی در خونشون بوده

دیگه اسم مسلمون روی اینا نذارید

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️ 
دقیقا به فغان ها هم نباید توهین کرد اما حرف اینه که کشور ما به زور داره به مردم خودش خدمات میده عزیز ...

به خدا خیلی از مردم خودمون تویه وضعیت خیلی بدی اند

مشکل اینه ما گاهی اوقات فکر میکنیم بخاطر نژاده این برخورد با مثلا افغان،اما الان مشکل اصلی واقعا نژا ...

اره خب 

رفتارشون باعث شده نژادشون خوب شناخته نشه

فک میکنی حرفت قشنگه ؟خوب بهونه دست بعضیامیدین.

واقعیته 

چه بهانه ای بدیم وقتی وافعا هستیم

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2810