2777
2789
عنوان

توهین به قومیت ها ممنوع🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 107 پست
کسی که به عرب ها توهین میکنه مغز تو سرش نیست ناراحت نشو شما ایرانی هستید و زبانتون عربی هست ادم سالم ...

ما عرب هستیم نژادمون عربه ولی اول ایرانی هستیم اول وطنم بعد قومیتم 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
بله جانم

خوش به حالتون 

کتاب عربی دبیرستان رو مثل کف دستتون بلدید 

دانش آموزاتون عربی ۲۰ میشن دیگه آره؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مربوط به هر نژادی بشه حتما باهاشون درست رفتار نکردن مگرنه چه دلیلی داره عده ای از یک قوم ایران دست ب ...

میدونم اره در هر صورت هممون باید از هم حمایت کنیم هممون ایرانی ایم انسانیم

ماجرای اینو نشنیدم من🤔

همین.
ما عرب هستیم نژادمون عربه ولی اول ایرانی هستیم اول وطنم بعد قومیتم

من در این زمینه اطلاعاتی ندارم 

نژادتون عربه یعنی برمی‌گردید به کشور های عربی و مهاجرت کردین ایران خیلی وقت پیش؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

خوش به حالتون کتاب عربی دبیرستان رو مثل کف دستتون بلدید دانش آموزاتون عربی ۲۰ میشن دیگه آره؟

🤣🤣🤣

اره ولی خب قواعد عربی سخت بود 

و اینکه ترجمش با زبون عامیانمون فرق داشت

ولی من واقعا ۲۰ میشدم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
فداتشم خودت خوبی عزیزم

❤️😘

چند روز پیش رفته بودیم یه شهری مسافرت 

یه اقایی از استایل ما تعریف کردن و خوش و بش کردن انقد احساس راحتی کردیما😂بعد گفتن عرب ابادان هستن

همین.
میدونم اره در هر صورت هممون باید از هم حمایت کنیم هممون ایرانی ایم انسانیمماجرای اینو نشنیدم من🤔

متاسفانه تو ایران برخلاف بقیه قوم ها اصلا از ترک ها حمایت نمیشه و همه دنبال تحقیرشون هستن و اونا رو مغولی یا به اسم های دیگه صدا میزنن 

ترک ها هم متحد شده بودن توی بازی تراکتور یک صدا خلیج عرب رو صدا می‌زدند 

می‌گفتند ما که در ایران بزرگترین قوم هستیم اگر قراره جزئی از ایران نباشیم و بهمون توهین بشه پس خلیج فارس هم به عرب تعلق میگیره و خلیج عربه

من در این زمینه اطلاعاتی ندارم نژادتون عربه یعنی برمی‌گردید به کشور های عربی و مهاجرت کردین ایران خی ...

یعنی ترک و کرد و..همه مهاجرن؟

البته خود نژاد آریایی هم مهاجرها

ن ما اقواممون بقول بابام تا یادش میاد هفت نسل قبل تو ابادان بوده

❤️😘چند روز پیش رفته بودیم یه شهری مسافرت یه اقایی از استایل ما تعریف کردن و خوش و بش کردن انقد احسا ...

همشهری خودم بوده😅

من در این زمینه اطلاعاتی ندارم نژادتون عربه یعنی برمی‌گردید به کشور های عربی و مهاجرت کردین ایران خی ...

اکثرررررر عرب های ایران نژاد ایرانی دارند فقط زبونشون عربیه🤗به خاطر اینکه عرب ها زمان ساسانیان که اومدن اینجا کوچ کردن،

یه عده عرب های ایران اصل و ریشه نژاد عرب دارن که خیلی کم هستن

همین.
یعنی ترک و کرد و..همه مهاجرن؟البته خود نژاد آریایی هم مهاجرهان ما اقواممون بقول بابام تا یادش میاد ه ...

یه عده میگن بخشی از ترک ها مهاجر هستند 

مهاجر کلمه بدی نیست پیشرفت تلقی میشه 

شما سید هم هستین؟

خوش به حالتون کتاب عربی دبیرستان رو مثل کف دستتون بلدید دانش آموزاتون عربی ۲۰ میشن دیگه آره؟

😶تو فارسیت همیشه 20 بود؟ 😂😅از اون حرفا بودا

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
2810