2777
2789
عنوان

طوبی چرا عن بازی دراورد

| مشاهده متن کامل بحث + 22908 بازدید | 1645 پست
دقیقااره دیشب استارتوزد و بعدم نگاهشودیدی؟بخاطر اسکندرم ک شده ک میگن دخترش طلاقیه کسی نمیخادش وعیب ر ...

فکر کنم‌سوجان باعث میشه که سهراب از مرگ نجات پبداکنه برای همینم سهراب عاشقش نیشه وهمینپ‌باعث حسادت انیس نیشه واز سوجانم بدش میاد چون‌حتما فکر نیکنه که به ه حال اون به سوجان گفت گه خسرو قصد جوم سه آب را داده وحالا س جان خودش را میش سهراب خوب تکون دا ه که نگرانشم.

دقیقااره دیشب استارتوزد و بعدم نگاهشودیدی؟بخاطر اسکندرم ک شده ک میگن دخترش طلاقیه کسی نمیخادش وعیب ر ...

این انیس از همه کینه دارهبیچاره ستاره وبهره قدر دوستش داشتند حالا ببین با زندگی بهاره چیکار میکنه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انیس حتما بعد ازدواج سوجان وسهراب سعی میکنه بین لون دوتاراهم بهم بزنه ولی اون دوتا عاقلند وگولش را نمی خورند.

از سرنوشت که بعیده اون‌سهراب که دیگه رفته نمایش خانگی حتما دیگه تو کلاسش نیست برگرده تلویزیون روزبه ...

یک فیلم گردن زنی فقط نمایش خانگی بازی کرده کلا زیاد بازی نکرده