2777
2789
عنوان

طوبی چرا عن بازی دراورد

| مشاهده متن کامل بحث + 22918 بازدید | 1648 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگما ثریارو حواست هس بهش چ لباسای کوتاهی همش کت شلوارمیپوشه والاتوصداسیمااینجوری نمیپوشیدن اصلااینج ...

البته همین بهتر که سوجان از دست همچین مادر شوهر بی کلاس ندید بدیدی راحت شد بیچاره طلا چه مادر شوهر ضایعی پیدا کرد.در 

گاندو هم انگار قراره فصل جدیدش میاد مونده بچه مهندس و از سرنوشت

خدای از سرنوشت دیگه چیزیم مگه ازش مونده خیلی چرته خیلی  همینجور بچه مهندس ک چرت افتضاحن 

گاندو ک عشقه عشق کاش زودی بیاد ایقدر تابمش طولانی کردن ک من یادم رفته فصل دوچی گذشت بهشو

البته همین بهتر که سوجان از دست همچین مادر شوهر بی کلاس ندید بدیدی راحت شد بیچاره طلا چه مادر شوهر ض ...

اره طلام خیلی مغروره فک کرده کیه ک میخادبایه همچی ادم سالمی جسمی منظورمه ازدواج کمه مثلا ولی خب خیلی مشخصه ک قربان بعدا بپاشون میفته خاک برسرا

به نظرم دیگه سهراب کم کم عاشق سوجان میشه.

دقیقااره دیشب استارتوزد و بعدم نگاهشودیدی؟بخاطر اسکندرم ک شده ک میگن دخترش طلاقیه کسی نمیخادش وعیب روش گذاشتن میره ازش خاستگاری میکنه ک دلشو اروم کنه مثلاواونجا دیگه کینه ی انیس عفریته شگل میگیره با قدرت بیشتری نسبت ب سوجان 

دقیقااره دیشب استارتوزد و بعدم نگاهشودیدی؟بخاطر اسکندرم ک شده ک میگن دخترش طلاقیه کسی نمیخادش وعیب ر ...

آره دیگه هول احتمالا فقط به خاطر وصیت پدرخوانده باهاش ازدواج میکنه که مواظبش باسه اصلا ممکنه حاملهباشه از قربان بعد برای اینکه آبروش نره با سهراب ازدواج کنه بعد عاشق هم بشند از اون طرفم انیس این بارم دشمن یوجان بشه هم دشمن یوجان هم سهراب بعدم به قربان کمک کنه که از سهراب انتقام بگیره وممکن قربان چون طلا فلجه بعدش بخواد انیس را بگیره لنگه همند دیگه البته تو عکسها هم انیس خوشحال وایستاده میش طلا حتما برای اینکه حال یوجان را بگیره میره سمت طلا.

خدای از سرنوشت دیگه چیزیم مگه ازش مونده خیلی چرته خیلی همینجور بچه مهندس ک چرت افتضاحن گاندو ک عشقه ...

بچه مهندس اصلا از همون فصل سوم سوم که شخصیت مژگان رل بد گروند وبعدم‌جواد با مرضیه ازدواج کرد بد شد الانم من فقط اگر یک چیزی بشه که ۹واد به مژگان برسه راضیه وگرنه که نه گاندو هم راستش نمیگم سریال بدی هستا ولی من خیلی امنیتی سیاسی دوست ندارم یعنی امنیتی سیاسی این مدلی دوست ندارم مدل مثلا شبی که ماه کامل سد از اونا دوست دارم از اینانه.

دقیقااره دیشب استارتوزد و بعدم نگاهشودیدی؟بخاطر اسکندرم ک شده ک میگن دخترش طلاقیه کسی نمیخادش وعیب ر ...

خیلی واقعا ولی قربان مر روی پدرخوانده که اومد پیشش چه ژست حق به جانبی هم به خودش گرفته بود.

خدای از سرنوشت دیگه چیزیم مگه ازش مونده خیلی چرته خیلی همینجور بچه مهندس ک چرت افتضاحن گاندو ک عشقه ...

فصل دوم  خنه هم میخوان بسازند هر چرت وپرت را فصل دومش را نی یازند جز ادامه برف بی صدا می بارد که باید اصلا ساخته بشه چون نیمه کاره موند وار اولم دوفصلی بود.

عجب همسایه هایی حالا خوبه همه همسایه هاشونخودشون را مدیون خانواده سوجان می دونند بعد پاشیدند  فتنه عروسی قربان تازه انیس گفت دختره قیافش خیلی خوب بود تازه خسرو هم الکی ستاره را بهونه کرده که از سهراب انتقام بگیره دردش سهراب نیست مت جه علاقه انیس به سهراب سده بابت اون میخواد انتقام بگیرهبعدم آخرشم انیس مینا وپرویز را به هم می اندازه آخرش انکار جفتشون راصی شدند.

تازه هنوز که طوجان را طلاق نداد وازدواج کرد بعد به این زودی موهاشم دراومد منظورم قربانی.