2777
2789

شوهرم گفت چرا ناراحتی گرفته ای گفتم فکر میکردم حداقل رو برام انجام بدی ن اینکه با دوتا جعبه شیرینی بیای   سریع یک جعبه رو ببری خونه مامان اینا یک کلیپ گذاشتم وضعیتم از اینستا گرفتم یک کیک ویک دسته گله گفت این چیه گذاشتی گفتم مجازی واسه خودم تولد گرفتم 🙃 

در حسرت مادر شدن .........

منم که اشکم دم مشکمه همین جور گریم گرفت گفت میخواستم برات ساعت بخرم نتونستم این ماه گفتم من ساعت خواستم ؟تو حتی حداقل هم انجام ندادی

برو خداروشکر کن همون یه جعبه شیرینی رو هم گرفته بوده و تولدت یادش بوده😑😂

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم که اشکم دم مشکمه همین جور گریم گرفت گفت میخواستم برات ساعت بخرم نتونستم این ماه گفتم من ساعت خوا ...

حداقل مثلاً چی!؟؟؟

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

میدونی چرا ناراحتی 

چون داری مقایسه میکنی 

خب به فکرت بوده تولدتو یادشه رفته شیرینی خریده برات 

رفتم تاپیک قبلتو دیدم سریع اومدی اینجا بقیه هم تاییدت کردن که حق داری توام ناراحتیت بیشتر شده 

خب همه که مثل هم نیستن بنظرم زندگی خودتو با هیچ احدی مقایسه نکن اینایی که اینستا میبینی باور نکن یارو خودش برا خودش کادو میگیره پست میکنه مرسی همسرم 

یک شاخه گل یک شام دونفره همین بگه خانمم بپوش بریم بیرون

چندساله عروسی کردی 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

چندساله عروسی کردی

مگه به چند ساله است بابا و مامان من نزدیک به چهل ساله ازدواج کردن دوست پدرم مغازه داره روز زن یا تولد مادرم که میشه بابام می‌ره پیش دوستش  گل با گلدان میخره برای مامانم بابای من بلد نیست بره لباس بخره طلا بخره ولی یادشه همون گل با گلدانه رو براش میخره و مامانم هرساله ذوق میکنه