بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقااره دیشب استارتوزد و بعدم نگاهشودیدی؟بخاطر اسکندرم ک شده ک میگن دخترش طلاقیه کسی نمیخادش وعیب روش گذاشتن میره ازش خاستگاری میکنه ک دلشو اروم کنه مثلاواونجا دیگه کینه ی انیس عفریته شگل میگیره با قدرت بیشتری نسبت ب سوجان
دقیقااره دیشب استارتوزد و بعدم نگاهشودیدی؟بخاطر اسکندرم ک شده ک میگن دخترش طلاقیه کسی نمیخادش وعیب ر ...
آره دیگه هول احتمالا فقط به خاطر وصیت پدرخوانده باهاش ازدواج میکنه که مواظبش باسه اصلا ممکنه حاملهباشه از قربان بعد برای اینکه آبروش نره با سهراب ازدواج کنه بعد عاشق هم بشند از اون طرفم انیس این بارم دشمن یوجان بشه هم دشمن یوجان هم سهراب بعدم به قربان کمک کنه که از سهراب انتقام بگیره وممکن قربان چون طلا فلجه بعدش بخواد انیس را بگیره لنگه همند دیگه البته تو عکسها هم انیس خوشحال وایستاده میش طلا حتما برای اینکه حال یوجان را بگیره میره سمت طلا.
بچه مهندس اصلا از همون فصل سوم سوم که شخصیت مژگان رل بد گروند وبعدمجواد با مرضیه ازدواج کرد بد شد الانم من فقط اگر یک چیزی بشه که ۹واد به مژگان برسه راضیه وگرنه که نه گاندو هم راستش نمیگم سریال بدی هستا ولی من خیلی امنیتی سیاسی دوست ندارم یعنی امنیتی سیاسی این مدلی دوست ندارم مدل مثلا شبی که ماه کامل سد از اونا دوست دارم از اینانه.
فصل دوم خنه هم میخوان بسازند هر چرت وپرت را فصل دومش را نی یازند جز ادامه برف بی صدا می بارد که باید اصلا ساخته بشه چون نیمه کاره موند وار اولم دوفصلی بود.
دقیقااره دیشب استارتوزد و بعدم نگاهشودیدی؟بخاطر اسکندرم ک شده ک میگن دخترش طلاقیه کسی نمیخادش وعیب ر ...
عجب همسایه هایی حالا خوبه همه همسایه هاشونخودشون را مدیون خانواده سوجان می دونند بعد پاشیدند فتنه عروسی قربان تازه انیس گفت دختره قیافش خیلی خوب بود تازه خسرو هم الکی ستاره را بهونه کرده که از سهراب انتقام بگیره دردش سهراب نیست مت جه علاقه انیس به سهراب سده بابت اون میخواد انتقام بگیرهبعدم آخرشم انیس مینا وپرویز را به هم می اندازه آخرش انکار جفتشون راصی شدند.