2777
2789
عنوان

طوبی چرا عن بازی دراورد

| مشاهده متن کامل بحث + 22898 بازدید | 1642 پست
میگپااین قسمت بالای سدیال مزمعنوباش از ۳۰میلیونم رد مسشه خیلی جذابیتش از طوبی بیشترازقسمت اول تالان ...

آره ولی به هردلیل پرمخاطب تر بود دیگه فقط ببخشید این کلمتون‌ را متوجه نمی شم مز معنوباش یعنی جی؟

میگپااین قسمت بالای سدیال مزمعنوباش از ۳۰میلیونم رد مسشه خیلی جذابیتش از طوبی بیشترازقسمت اول تالان ...

راستی ت  خبرگزاری فارسی یک تیزر کوتاه از سریال های د حال ساخت ثدا وسیما یا سریالهایی که فیلمبرداریشوم تموم سده گذاشته بیشتر از بیست تا سریال هست دویت دانید ببینید جالبه چند ماه پیش از بک طری سریالهای دیگه گذاستا بود با اضافه چند تا از سریالهای این تیزر.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته من طوبیرا خودن خیلی به خاطراینکه خیلی عاشقانه بود خیلی دوستش دادم  البته به قول شماهم هیجانی لود کلا من خیلی سریال های خانوادگی وعاشقانه را دوست دارم.

البته من طوبیرا خودن خیلی به خاطراینکه خیلی عاشقانه بود خیلی دوستش دادم البته به قول شماهم هیجانی ل ...

سوجان و سهراب عاشق هم بشند عاشقانه میشه اما کلا خیلی تو روابط عاشقانه سریال مانور نامیده مثل طوبی قربان چندتا دروغ میگه طلای منی مواظب خودت باش مثل طوبی نیس

سوجان و سهراب عاشق هم بشند عاشقانه میشه اما کلا خیلی تو روابط عاشقانه سریال مانور نامیده مثل طوبی قر ...

خب به خاطراین هست که قربان عشقش واقعی نیست اما عشق توی سریال طوبی واقعی بود هرچند خود قربان معتقده که به ۷اطر فضای عاطفی  خانوادگی وعشق وعاشقی این سریال پرمخاطب البته این سریالم عاشقانت منتها مثل طوبی دم به دقیقه قربون صدقه نمیرند مدلش جور دیگست

وای خدا چقدر این فربان پررو هستش به طلا میگه سوجان از بچگی عاشق ودیوونه من بود کاملا برعکس بود اینارا که داشت میگفت از یک طرف ازش عصبانی شدم از یگ طرفم خندم گرفت بابت حرفاش بعدخودش دلش نمیخواست خانوادش خونش باشند گفت که زنش می خو اد البته یعنی ثریا گفت که باخانوادش رفت وآمد نکنه بعدم طلا بابت قمار باز بودن قربان نارا تحت بود اما قربان فهمیدن قضیه طلا را بهونه کرد وبه ثریا گفت که شاید این طوری بتونه به ایم اینکه مثلا روابط دوتا برادر را خوب کنه به اسن بهونه سوجانم بگیره بعدم اون همکار قربان که به طلا فکر کنم‌مطروب داد احتمالا بچش یخ چیزیش بشه بعدم قربان می خواد یک چیزایی از بخشدار بفهمه که آتو بگیره وکله پاش کنه که خودش بشه بخشدار.

میگما من اگر جای طلا بودم به قربان می گفتم اگر عاشق سوجان نیستی لباس پن‌را چرا به اون دادی؟بعدم قبلا گفته بودم که طلا تو یک عکس سیاه پوشیده بود وگفتم پس پدرش حتما میمیره ولی حس میکنم قربانی یکی را اجیر میکنه برای کشتنشجیزی هم تا پایان تیم قصل نمونده به همین زودی دست قربانم رو میشه.