2777
2789
عنوان

همسایمون بچش رو می‌فرسته خونمون غذا بخوره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 9093 بازدید | 152 پست

بعضیا شگردشونه من زیاد دیدم از این جور آدما بچشه هاشون رو خونه ی مردم سیر میکنن

تازه عروس بودم دختر جاریم صبح به صبح میومد در میزد (6 سالش بود) بعد جاریم منت میزاشت سرم که میفرستمش تنها نباشی و حوصلت سر نره😐بعد صبحونه ازم میخواست اوایلش بهش میرسیدم ولی دیدم خیلی پروعه بعد از صبحونه میگه میوه بیار بخورم بعد میگفت ناهار چی دارین؟ جالب اینه جاریم میگفت بچم اصلا غذا نمیخوره و کم غذاس ولی خونه ی ما فقط میخورد... قشنگ تا سه چهار سال که بچمم بدنیا اومده بود میومد هر روز... حالا بعدشم مثلا به بهونه ی بچم میومد یه بار بهم گفت زنعمو من غذای بچتو میدم یواشکی نگاه کردم دیدم خودش میخوره... حالا مامانشم که دخترشو میفرستاد خونه ی ما خودشم میرفت خونه ی مامانش صبحونه و ناهارم اونجا بود... من بهشون کم محلی کردم یه مدت تا نیومد دیگه... بعد دیدم میفرستش یه جای دیگه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا پس فردا طوریش شد از چشم شما میبینن که خونه فلانی غذا خورده، چرا رک بودن رو بلد نیستین، به همسای ...

👌👌

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

طفلی بچه ،بهش بگو مگه مامانت غذا نمیده بهت بعدم مادرشو دیدی بگو طفلی دخترت هر وقت میاد پیشمون گرسنه هست خنده شوخی بهش بنداز به بچه اش بیشتر اهمیت بده ..یا واقعا درست شکم بچه رو سیر نمیکنه یا پرروئه مخصوصا اون تایم بچه رو میفرسته که از سر خودش باز کنه 

ولی اگه واقعا ندار هستن جای دوری نمیره عزیزم ثواب داره

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
خب مادر ظالمه و بچش گرسنست مشخصه بهش غذا نمیدن. حالا خودت می خوای بهش غذا بدی یا نه؟ فکر کن یک فقیره ...

چرا الکی فکر کنه😐 وقتی خانوادش هم فقیر نیستن 

مادرش از اوناس ک فقد زاییدن بلدن 

اینجوری عادت میشه براشون 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
ما وضع مالی مون خیلی بده خدا خیرش بده همسایه مون همیشه سرشام و ناهار میاد در میزنه میگه بزار دخترت ب ...

اگر  پسر  بزرگ  دارن  دخترتو  نفرست.    کلا   نفرست!!!   مردم لاشی شدن و   به    نیازمندان   بدتر و بیشتر ضربه میزنن و سواستفاده میکنن...   چرا از دستمالی و ت جا وز نمیترسی؟؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بعضیا شگردشونه من زیاد دیدم از این جور آدما بچشه هاشون رو خونه ی مردم سیر میکننتازه عروس بودم دختر ج ...

4سال اینو تحمل کردی؟ چه صبری داشتی

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
😐😐😐😐به من چه ربطی داره منم تو زندگی خودم مشکلات دارم

کسی که نداره نباید بچه بیاره مردم خیریه باز نکردن که حرفا میزنن بعضی ها

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

استارتر جان کسایی که دارن بهتون میتوپن، به خواهر زاده برادر زاده ی خودشون هزارتومنم نمیدن، چه برسه بچه مردم!

بحث یه بشقاب غذا نیست ، بحث اینه اون مادر انقدر بی صلاحیت هست که بچه اش رو ول می‌کنه خونه مردم! از بچه داری فقط بلانسب پس انداختنش رو بلد بوده!

بعدم حتی اگر اون خانم فقیر باشه( که قطعا نیست! فقیر واقعی بچه اش رو خونه مردم نمیفرستاد) شاید استارتر خودش خودش دلش نخواد بچه فقیر رو سیر بکنه، توپ و تشر و اجبار نداره!

استارتر جان باهاشون سر سنگین رفتار بکن، مسئولیت بچه مردمم قبول نکن و در رو باز نکن.

اون صاحب نداره خونه شما ول میشه! فردا خدایی نکرده زمین بخوره پاش زخم بشه هزارررررررتا صاحب پیدا می‌کنه 

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

اکثر اونایی که اینجورین فقط یه دونه بچه دارن... تا حالا با 5،6 نفر برخورد داشتم بچه هاشون تک فرزند ب ...

ن واقعا ربطی نداره طرف سه چهارتا داره هرکدومشون سر یه خونه ن

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪