2777
2789
عنوان

همسایمون بچش رو می‌فرسته خونمون غذا بخوره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 9093 بازدید | 152 پست
خب من اگه یه بچه دیگه میخواستم که دو تا پشت هم میوردم به من ربطی نداره بچه مردم که

ببین دختر همسایه مام اینجوریه ده سالشه تو دستت لقمه رو میزنه رو هوا،دست بچت خوراکی ببینه تا ازش نگیره نخوره ول نمیکنه،خب این مشکل تو نحوه تربیت مادره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی یاد همسايه مون افتادم دختره مادرش معلم بود هیچ وقت غذا نداشتن همیشه میگفت اجی مامانم فقط برام تخم مرغ پخته یا نون و ماست میذاره و میره مادرش باید میرفت روستا خدمت کنه 

می‌اومد خونمون غذا میخورد و کلا خونه ما بزرگ شد 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

ما وضع مالی مون خیلی بده 

خدا خیرش بده همسایه مون همیشه سرشام و ناهار میاد در میزنه میگه بزار دخترت بیاد خونه ما حوصله مون سر میره با اینکه بچه هاش بزرگن 

دخترم میره وقتی میاد میگه مامان یه عالمه غذای خوشمزه بهم داد. ومن کلی دعاش میکنم 

با وجود اینکه خودش میاد و با اصرار میبرش من گاهی وقتا میگم نکنه شوهرش ناراضی باشه 

کار خوبی کردی  باز نکن دیگه 

بهش بگو خاله فقط بعد از ظهرا بیا بازی کنید قبل اون ما خوابیم 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ما وضع مالی مون خیلی بده خدا خیرش بده همسایه مون همیشه سرشام و ناهار میاد در میزنه میگه بزار دخترت ب ...

خدا خیرش بده میگه نکنه بو غذا رفته باشه خونه همسایه اون دنیا مدیون بشه

چرا ذهن من چیزای دیگه  هم میره  بس که شکاک هستم چرا هر روز  میفرسته چرا نمیاد دنبال بچه ش موقع ناهار

نکنه تلفنی چیزی داره یا کار خاصی انجام میده. الله اکبر

بهترین راه باز نکردن در هست.

شما که نباید تاوان بی مسولیتی و بی عقلی دیگران رو بدی بچه‌ های همسایه مون همیشه گرسنه انرنگ روشون ز ...

دقیقا  عین  خانواده  عروسمون. هرماه طلا میخره،وضع شوهزش خوبه... ولی بچه ها همیشه گرسنه و زرد و لاغرن. طفلی ها   عقده ای هستند.عقده ی غذا،میوه،لباس و کفش و تخمه و تنقلات. ولی مادرشون ماهی دوتیکه سنگین طلا میخره.   برادرم میگه میریم خونشون خبری از هیچی نیست خودم غذا و میوه و...میبرم.  ( همسایه ایم البته و   خودمون  میدونستیم این مدلی هستند)

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎