2777
2789
عنوان

همه میگن خدا بچه پسرر میخوایم کاشکی بگین ی بچه سالم میخوایم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 64 پست
واقعا تحصیلات شعور نمیاره دست خودت نیست عزیزم

نه بابا!! شعور رو این زن کرچ خونگی هایی دارن که میان میگن دختر ریشه خشک کنه ، حالا این همه سال تو فرهنگ جوامع مختلف و همین امروز به دختر ها و دختردار شدن توهین کردن حالا دوتا تیرم بخوره سمت پسرها ، خوبه میبینید اینجا طرف میاد سر اینکه دختردار شده تاپیک میزنه گریه و ناله میکنه ، خنده دارید بخدا ، همتون تهش مردسالارید

💍🩷
نه بابا!! شعور رو این زن کرچ خونگی هایی دارن که میان میگن دختر ریشه خشک کنه ، حالا این همه سال تو فر ...

چون به دخترها توهین شده شماهم به خودت اجازه میدی به پسرها توهین کنی ؟این چه استدلالیه؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از خدا می‌خوام خوشبخت بشی و زندگی که لایقش هستی رو خدا بهت بده ،یه زندگی پر از آرامش و عشق و وفاداری ...

همون خدا بهت ی بچه سالم و صالح بدع ک هچ وقت غم نبینی از بابت بچت

ممنونم بابت دعاهای قشنگت

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
همون خدا بهت ی بچه سالم و صالح بدع ک هچ وقت غم نبینی از بابت بچتممنونم بابت دعاهای قشنگت

عزیزمی🫂♥️

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
عزیزمی🫂♥️

🥰🫂

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
پس کامنتهای بعدیتون چی میگه چرا همش جنسیت زده است حرفهاتون ؟! خشم درونیتون خیلی خیلی زیاد و گارد عجی ...

بله خشم درونیمون به مردها زیاده، چون هنوز نتونستم با این بی عدالتی جامعمون کنار بیام که دیه منه تحصیل کرده شاغل که دارم تو چرخه اقتصاد کشورم موثر واقع میشم از اون مرتیکه معتاده متجاوزه بغل جوب کمتره ، نتوستم کنار بیام که چرا شهادت من تو دادگاه نصف یه مرد ارزش داره ، برام بی معنیه که چرا سر عقدم باید در به در دنبال دفترخونه ای میگشتم که حق طلاق و خروج از کشور و حضانتم رو بهم بده ، حق طبیعی و بدیهیم رو باید با التماس میگرفتم ، اینکه چرا هم اندازه همکار مردم ولو بیشتر کار میکنم ولی حقوقم نصف اونه ، 

به این خاطر که میبینم زنها اینهمه توهین و سرکوفت میشنون بازهم مثل یه مشت مهرطلب بدبخت برخورد میکنن و کوتاه میان ، چرا انقدر به جنس زن توهین میشه از بدو تولدش یه نفر نمیاد چهار تا توهین کلفت به جنس مذکر کنه؟ چرا زنهای ما جای مقابله به مثل کردن انقدر تسلیم و بی زبون برخورد میکنن؟

حالم بهم میخوره از تمام زنهایی که عقده فالوس دارن و زنهایی که این اینهمه توهین درباره جنسیتشون میشنون و بازهم سرکج میکنن و به خیال خودشون لطیف و مهربون برخورد میکنن

💍🩷
چون به دخترها توهین شده شماهم به خودت اجازه میدی به پسرها توهین کنی ؟این چه استدلالیه؟

آره چون این کمترین کاریه که میشه مقابل جماعت مردسالار کرد ، نه مهرطلب بازی دربیارم و جلو یه مشت عوضی عقب مونده سرکج کنم و جنس دوم بودنم رو قبول کنم

💍🩷
شماهم عین همونا که پسرپرست هستن جنسیت زده هستید فرقی باهم ندارید

عزیزم جنسیت زدگی ما با جنسیت زدگی جماعت مدرسالار فرق داره ، اونها از حس برتریشون جنسیت زده ن ما از سر ظلم و توهینی که یه عمر بخاطر زن بودنمون بهمون کردن ، 

من هنوز نتونستم با این بی عدالتی جامعمون کنار بیام که دیه منه تحصیل کرده شاغل که دارم تو چرخه اقتصاد کشورم موثر واقع میشم از اون مرتیکه معتاده متجاوزه بغل جوب کمتره ، نتوستم کنار بیام که چرا شهادت من تو دادگاه نصف یه مرد ارزش داره ، برام بی معنیه که چرا سر عقدم باید در به در دنبال دفترخونه ای میگشتم که حق طلاق و خروج از کشور و حضانتم رو بهم بده ، حق طبیعی و بدیهیم رو باید با التماس میگرفتم ، اینکه چرا هم اندازه همکار مردم ولو بیشتر کار میکنم ولی حقوقم نصف اونه ، 

میبینم زنها اینهمه توهین و سرکوفت میشنون بازهم مثل یه مشت مهرطلب بدبخت برخورد میکنن و کوتاه میان ، چرا انقدر به جنس زن توهین میشه از بدو تولدش یه نفر نمیاد چهار تا توهین کلفت به جنس مذکر کنه؟ چرا زنهای ما جای مقابله به مثل کردن انقدر تسلیم و بی زبون برخورد میکنن؟

حالم بهم میخوره از تمام زنهایی که عقده فالوس دارن و زنهایی که این اینهمه توهین درباره جنسیتشون میشنون و بازهم سرکج میکنن و به خیال خودشون لطیف و مهربون برخورد میکنن

💍🩷
آره چون این کمترین کاریه که میشه مقابل جماعت مردسالار کرد ، نه مهرطلب بازی دربیارم و جلو یه مشت عوضی ...

حتما  شما خیلی آسیب دیدی که انقدر خشمگینی انشالله خدا بهت آرامشی از جنس خودش بده 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بله خشم درونیمون به مردها زیاده، چون هنوز نتونستم با این بی عدالتی جامعمون کنار بیام که دیه منه تحصی ...

فقط خدا بهت آرامش بده حتما روانشناس برو اینطوری واقعا خطرناکه برات این همه خشم درونی و خالی کردنش سر بقیه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
حتما شما خیلی آسیب دیدی که انقدر خشمگینی انشالله خدا بهت آرامشی از جنس خودش بده

آسیب خاصی در این زمینه ندارم عزیزم ، الان هم همسرم مرد خیلی حامی و مهربونیه ، ولی واقعا این حجم از توهین و تحقیری که تو جامعه مون نسبت به جنس مونث وجود داره رو نمیتونم درک کنم و خیلی حرصم میگیره ، درکنار این وقتی میبینم زنها بازهم میان تسلیم برخورد میکنن بیشتر عصبی میشم

💍🩷
فقط خدا بهت آرامش بده حتما روانشناس برو اینطوری واقعا خطرناکه برات این همه خشم درونی و خالی کردنش سر ...

شما هم حتما سه دوره طرحواره درمانی برای بیرون کشیدن طرحواره های ایثار ، مهرطلبی و تسلیم برید ، زنهای ایرانی نود درصدشون باید تو پکیج این سه تا طرحواره شرکت کنن حتما که از اینهمه تسلیم بودن و موش مرده بازی بکشن بیرون

💍🩷
شما هم حتما سه دوره طرحواره درمانی برای بیرون کشیدن طرحواره های ایثار ، مهرطلبی و تسلیم برید ، زنهای ...

آقایون اطراف من مثل شما نیستن خوشبختانه که در من این مشکلات رو ایجاد کرده باشن چون تربیت و شخصیت عالی دارن شما احتمالا خیلی اطرافیانتون آزارتون دادن و باهاتون مثل یک جنس نصف قیمت برخورد کردن این در جواب تمام توهین های لفظ قلمتون هست که دارید زیر پوشش ادب انجام میدین فقط امیدوارم به آرامش برسید واقعا بهش احتیاج دارید

هرچی آرزوی خوب مال تو 
عزیزم جنسیت زدگی ما با جنسیت زدگی جماعت مدرسالار فرق داره ، اونها از حس برتریشون جنسیت زده ن ما از س ...

اینها دلیل نمیشه به یک جنسیت توهین بشه 

خشم درونی خودتون رو باید کنترل کنید از راه درست انتقاد و حق خواهی کنید 

پسر بچه ها نباید قربانی خاطرات بد شما یا قانون های اشتباه بشن 

شما مشخصه که خودتون قربانی پسردوستی اطرافیانتون هستید 

ولی باید اگاه بشید واین چرخه رو متوقف کنید 

نه اینکه به شکل دیگه ادامه بدید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شما هم حتما سه دوره طرحواره درمانی برای بیرون کشیدن طرحواره های ایثار ، مهرطلبی و تسلیم برید ، زنهای ...

اگر دوره هاش رو رفتید یه بار دیگه هم ببینید

چون اصلا این موضوع ربطی به طرحواره ایثار و مهرطلبی نداره!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏