2777
2789
عنوان

همه میگن خدا بچه پسرر میخوایم کاشکی بگین ی بچه سالم میخوایم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 64 پست
آقایون اطراف من مثل شما نیستن خوشبختانه که در من این مشکلات رو ایجاد کرده باشن چون تربیت و شخصیت عال ...

عزیزم فرق تربیت ما با شما اینه که کسی بخواد مثل جنس باهامون برخورد کنه پتک رو برمیداریم مبکوبیم تو سرش ، ربطی به مردهای اطرافت هم نداره جامعه شما رو جنس دوم میبینه ، برو قوانین مدنی کشورت رو بخون میفهمی چی میبیننت

💍🩷

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم یعنی وقتی ی همچین تاپیکایی میبینم قلبم کنده میشه دلیل سقطتون چی بود 

چون خودمم خیلی استرسشو دارم

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فرق تربیت ما با شما اینه که کسی بخواد مثل جنس باهامون برخورد کنه پتک رو برمیداریم مبکوبیم تو س ...

خوب تربیتت درست نیست متاسفانه که فکر میکنی عالی هستی چون همه جا بهت توهین شده اینقدر بهت فشار اومده که تو مجازی اینجوری داری سربقیه خالی میکنی

جامعه شما نمیدونم کجاست ما اینطوری نیستیم البته شما احتمالا مسلمان باشی که همه چیت نصفه یادم نبود 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
خوب تربیتت درست نیست متاسفانه که فکر میکنی عالی هستی چون همه جا بهت توهین شده اینقدر بهت فشار اومده ...

نه تربیت شما درسته که تسلیم و برده مردهایید ، 

نه عزیزم در ضمن شمایید که دقیقا مورد تائید اسلامید ، 

از این زنهایی که کل دغدغه شون اینه تو همه جنبه ها شوهرشون رو راضی نگه دارن درحالی که متقابلا خودشون هیچ چیز نمیخوان و انگار وجود ندارن کلا!!

بزرگترین هراسشونم اینه چه رژیمی قبل اقدام بگیرن که بچه شون خدایی ناکرده دختر نشه! 

💍🩷