2777
2789
عنوان

همه میگن خدا بچه پسرر میخوایم کاشکی بگین ی بچه سالم میخوایم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 64 پست
میگن دخترا ریشه خشک کنناما فامیلی از طرف پسر گسترش داده میشه

عزیزم راحت ترین کار تو ثبت احوال اینه بری فامیلیت رو عوض کنی:)

حالا شما نگران این باش اسامی سلطنتی خانواده های ایرانی به ارث نرسه:)

💍🩷
کلا پسربچه ها برام نچسبن نمیدونم چرا ، خیلی کلافه م میکنن و برام بی مزه ن ، بخصوص تو طیف سنی هفت تا ...

خوب الان منم بگم شما با این صحبتتون که گفتی کلی آدم رو از خودت ناراحت کردی چون حالا چهار تا پسر دیدی که از نظر شما تربیت خوبی نداشتن

هرچی آرزوی خوب مال تو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما لیاقتشونو ندارید وگرنه پسر بچه ها هم بچه ان و پاک ومعصوم

خیلی نچسب و تو مخ و کلافه کننده ن ، بخصوص تو طیف سنیه هشت تا ده دوازده سال ، بعد یه نفهمی و بی درکی ذاتی خاصی دارن که خیلی مضخرف ترشون میکنه ،

💍🩷
خیلی نچسب و تو مخ و کلافه کننده ن ، بخصوص تو طیف سنیه هشت تا ده دوازده سال ، بعد یه نفهمی و بی درکی ...

قطعا به پای شما نمیرسن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
حالا شما از انور بوم نیوفت بچه چه دختر چه پسر برای پدرمادرش عزیزه

نمیگم عزیز نیست ولی واقعا پسرها نچسبی دارن ، 

کلافه کننده و تو مخن ، بخصوص تو طیف سنیه هشت تا دوازده سال ، بعد یه مدل خاصی از بی درکی و نفهمی توشونه که خیلی آزار دهنده ست ، نمیگم عزیز نیستن ولی تربیتشون نسبت به دختر خیلی سخت تره

💍🩷
خوب الان منم بگم شما با این صحبتتون که گفتی کلی آدم رو از خودت ناراحت کردی چون حالا چهار تا پسر دیدی ...

چهار تا ندیدم‌ که تربیت نداشتن ، از بین این همه پسربچه ای که دیدم کلا چهارتا تربیت داشتن ، برای همین اینو میگم😂

💍🩷
معلومه تو هیچ جنبه ای به پای من نمیرسن ، نه هیچ دختری نه هیچ پسر بچه نچسبه کودنی😂

اره قشنگ مشخصه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اره قشنگ مشخصه

این احتمالا از طرف خانواده اش تحت فشاره دست خودش نیست جایی رو نداره برای خالی کردن تفکرات سمیش و هرچی بیشتر کامنت میذاره بیشتر مشخص میشه چقدر اذیت شده این مدل آدمها واقعا دلسوزی دارن چون از داشتن روان سالم محرومند....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
نمیگم عزیز نیست ولی واقعا پسرها نچسبی دارن ، کلافه کننده و تو مخن ، بخصوص تو طیف سنیه هشت تا دوازده ...

واقعا تحصیلات شعور نمیاره دست خودت نیست عزیزم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

البته از جواب دادنتون خودتون هم مشخصه .....

والا من توهین خاصی نکردم ، صرفا گفتم برام نچسبن خوشم نمیاد! اینهمه سال رو دخترها لیبل اجاق کور کن و ریشه خشک کن و سربار و مال مردمه بچه مادر پدرش نیست و جزء بچه هاشون دختراشون رو نمیشمردن و هزار جور از این اراجیف ها میبافتن ، خوبه اینجا میبینید زنها میان گریه میکنن سر اینکه بچه شون دختر شده ، حالا یکی بگه پسرها بچه دوست ندارم آتیش میگیرید ، خنده دارید بخدا ، این چیزهایی که من گفتم مقابل حرفهایی که تو این سایت و کلا جامعه درباره دختر دارشدن میزنن هیچه

💍🩷
والا من توهین خاصی نکردم ، صرفا گفتم برام نچسبن خوشم نمیاد! اینهمه سال رو دخترها لیبل اجاق کور کن و ...

پس کامنتهای بعدیتون چی میگه چرا همش جنسیت زده است حرفهاتون ؟! خشم درونیتون خیلی خیلی زیاد و گارد عجیبی دارید 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
اره قشنگ مشخصه

حالا چی شده انقدر به جلز ولز خوردن افتادید؟ والا من توهین خاصی نکردم ، صرفا گفتم برام نچسبن خوشم نمیاد! اینهمه سال رو دخترها لیبل اجاق کور کن و ریشه خشک کن و سربار و مال مردمه بچه مادر پدرش نیست و جزء بچه هاشون دختراشون رو نمیشمردن و هزار جور از این اراجیف ها میبافتن ، خوبه اینجا میبینید زنها میان گریه میکنن سر اینکه بچه شون دختر شده ، حالا یکی بگه پسرها بچه دوست ندارم آتیش میگیرید ، خنده دارید بخدا ، همتون تهش مردسالارید ، این چیزهایی که من گفتم مقابل حرفهایی که تو این سایت و کلا جامعه درباره دختر دارشدن میزنن هیچه

💍🩷
حالا چی شده انقدر به جلز ولز خوردن افتادید؟ والا من توهین خاصی نکردم ، صرفا گفتم برام نچسبن خوشم نمی ...

شماهم عین همونا که پسرپرست هستن جنسیت زده هستید 

فرقی باهم ندارید