الان یک هفته است که رژیم کم خوری و کالری شماری گرفتم اما وزنم از۷۶/۳۰۰پایین تر نمیاد البته قبلش وزن کم کردم از ۸۵رسیدمبه این البته بین رژیمام فاصله بوده و خیلی سفت وسخت نبوده الان دومین هفته ار رژیم کمخوریم که هفته اول از ۷۹شدم ۷۶/۳۰۰این هفته ولی تغییر نکردم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ایشالا واقعااا خسته شدم شیرینی خامه ای ها پیتزا و ساندویچ چشمککک میزننن منم دیوونه میشم اصلا
من برای خودم جایزه میزارم الان قرار به ۷۰که رسیدم یه جشن کوچیکبگیرم برای خودم یه عالمه پیتزا ونون خامه ای بخورم توی یه روز 😂😂😂اصلا به عشق اون زندمالان😂
من گشنه بودم کاهو یا خیار میخورم زنجبیل هم تو دتوکس میریزم دتوکس خیلی خوبه با هر چی دم دستت هست من اسفناج داشته باشه دوست دارم مامانم میگه چجوری اینو میخوری
تخم کتان روی سالاد میریزم ویتامین ب هم لازمه مصرف کنی وقتی نان و برنج رو کم میکنی
چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی