2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20898 بازدید | 4492 پست
منم بگین بیام تلگرام

سلام مامان خانم خوبی باشه درخواست دوستی دادم توی پی وی پیام بده لینک بدم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام اشی مشی خوبی ای میگذره نبودم چند روزی، سفر بودم ولی این بار بدون سوتی بخیر گذشت😁

سلام ریحان بانو خوبی چه خبر 

سفر کجا رفته بودی 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ممنون منم خوبم سلامتی فردا کلاس دارم الان اومدم خونه مادرم از اینجا برم خواهرام دارن درس می خون ...

@اتوبان    

@مامان،مهدیار2    

@flovertoooo    

@دختران_تابستان    

سلام به همه خوشگلا 😍 

راستش گوشیم باتریش خراب شده بود و روشن نمیشد، دادم دست تعمیرات گوشی گفت بعد ۱ هفته باتری میاد، از تهران سفارش داد، امروز تا ساعت ۹:۲۰ تو مغازه بودم که داشت گوشی رو میبست

😂

سلام‌عسلم 😍😍😍خیالم راحت شد سلامتی 😘

نگرانت بودم

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

@نیکی0 حال شما چطوره بانو؟؟

با تشکر شما خوبید؟ 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/                              https://harfeto.timefriend.net/16923882233101
2810